Vizitator narcis1983 Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 vreau si eu o parere legata de racirea unui amplificator.amplificatorul scoate 120 w poate mai mult si se incalzeste al naibii de tare este prima oara cand il vad incalzit asa de tare.pana acum am facut cu el petreceri cu boxe mai multe puse in serie si nu a avut nimic, dar acum l-am pus la o boxa si incalzeste d nu este adevarat,bine ca acolo unde dadeam disco era mai frig si cred ca de asta nu se incalzea, dar acum unde dau souri este cald si incalzeste foarte tare mai ales ca are 5 iesiri (2*120-150 w,2*50 w, 1*35 w).puteti sa imi spuneti si mie va rog daca merge sa pun vreo 4-5 coolere asezate pe un suport de lemn si sa bata deasupra amplificatorului pe unde iese caldura de la radiatori?multumesc Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 si un singur ventilator o sa faca o diferenta mare daca bate unde trebuieDaca pui boxe in serie => impedaqnta mai mare decat o singura boxa..de aia ti se incalzeste mai tare cu o boxa decat cu mai multe inseriate. Link spre comentariu
Vizitator narcis1983 Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 deci daca pun doua in serie nu prea o sa am probleme cu acel canal nu?mersi Link spre comentariu
Sharky Postat Februarie 5, 2005 Partajează Postat Februarie 5, 2005 pune-le sa bata pe ce se incalzeste...dar vezi ca daca pui doua sa nu se bata cap in cap curentii de aer. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum