Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kenstar s1403cut

AuricaTanase

Postări Recomandate

Telelecomanda CT-39, este copia fidela celei originale a acestui televizor. Are codul MFY 1949 iar pe Bravo sau Alien codul este 91221. Vezi daca-ti merge!?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AuricaTanase

9

• dan cod

3

• ceorneialexdru

2

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

A găsit stăpânul telecomanda....dar din păcate...nu funcționează...am schimbat tot ce se putea schimba...led condensator..filtru...moarta.

20220723_155046.jpg

Link spre comentariu

Dacă a avut condens uleios şi trasee oxidate, dă jos integratul telecomenzii şi vezi să nu aibă trasee corodate pe sub el.

Dacă toţi pinii sunt bine lipiţi, toate traseele sunt bune (verificate), alimentarea de 3V ajunge la cip, cristalul rezonator e bun, dar integratul nu scoate niciun semnal pe pinul Out la activarea oricărei taste, o poţi declara moartă.Până atunci, a se verifica restul cu mare atenţie..

Am găsit multe integrate cu traseul întrerupt exact înainte de padul de sub pin.Dacă te uitai cu lupa nu vedeai întreruperea, aşa de fină era.Doar verificarea cu ohmmetrul a relevat întreruperea.Să nu mai zic de întreruperi mascate de ,,soldermask,,....deci verificaţi traseele pe care apar ,,umflături,, verzi suspecte...

Link spre comentariu
Acum 5 ore, validae a spus:

Dacă a avut condens uleios şi trasee oxidate, dă jos integratul telecomenzii şi vezi să nu aibă trasee corodate pe sub el.

Dacă toţi pinii sunt bine lipiţi, toate traseele sunt bune (verificate), alimentarea de 3V ajunge la cip, cristalul rezonator e bun, dar integratul nu scoate niciun semnal pe pinul Out la activarea oricărei taste, o poţi declara moartă.Până atunci, a se verifica restul cu mare atenţie..

Am găsit multe integrate cu traseul întrerupt exact înainte de padul de sub pin.Dacă te uitai cu lupa nu vedeai întreruperea, aşa de fină era.Doar verificarea cu ohmmetrul a relevat întreruperea.Să nu mai zic de întreruperi mascate de ,,soldermask,,....deci verificaţi traseele pe care apar ,,umflături,, verzi suspecte...

Nu are trasee oxidate sau întrerupte...o declar moarta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări