misuraelectronic Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 (editat) am si eu sfic Knipex 7803125 ...si da , are arc , insa nu se vede in pozele oficiale , pt ca este pe partea cealalta a sficului ... este o scula buna ,indeed ...dar nu este de top ... e drept ca pe mine m-a mincat in fund sa tai niste agrafe metalice de birou , ca sa vad daca rezista sau nu portiunea taietoare ... concluzia este ca ...NU FACETI CA MINE , daca nu cumva vreti sa aveti o scula de firma STIRBA ... Editat August 10, 2022 de misuraelectronic Link spre comentariu
bogdan546 Postat August 11, 2022 Partajează Postat August 11, 2022 Piergiacomi TR-30 este foarte bun si la un pret decent (~70 lei) Link spre comentariu
RealAlex Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 La 10.08.2022 la 13:50, misuraelectronic a spus: am si eu sfic Knipex 7803125 ...si da , are arc , insa nu se vede in pozele oficiale , pt ca este pe partea cealalta a sficului ... este o scula buna ,indeed ...dar nu este de top ... e drept ca pe mine m-a mincat in fund sa tai niste agrafe metalice de birou , ca sa vad daca rezista sau nu portiunea taietoare ... concluzia este ca ...NU FACETI CA MINE , daca nu cumva vreti sa aveti o scula de firma STIRBA ... Fix ca mine, doar ca eu vorbeam la telefon si am gasit un bold pe masa, si fara sa imi dau seama ce fac am stirbit scula... Prostia se plateste :)) Link spre comentariu
dem3ntor Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 Legat de acesti clesti taietori, am unul mic, dintr-o trusa de aveau nenea aia de umblau pe teren la romtelecom, are manere albastre si o stanta indescifrabila. Ei, taie porcaria aia de la fir de par pana al agrafe (an testat cand am vazut ca ati scris voi mai sus) ... al dracu material, am gasit in talcioc acum 7-8 ani. Ala de avea trusa mi-a spus sa o cumpar pe toata ca este buna, dar eu nu, nu... Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 28, 2023 Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 La 10.08.2022 la 11:20, Spitfire a spus: O "bestie" care taie ca briciul: https://www.emag.ro/sfic-electronic-super-knipsr-knipex-78-03-125-de-precizie-otel-7803125/pd/DZHBRJBBM/?X-Search-Id=1f049ea26c8a74db0db7&X-Product-Id=39548955&X-Search-Page=1&X-Search-Position=1&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Recomand! Îl am eu. Este ok dar sincer nu m-a dat pe spate. Link spre comentariu
Taraxacus Postat Ianuarie 28, 2023 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2023 cu 35 de lei gasești ceva asemănător, finuț și ff bun, are mânere albastre și este excelent are și un arc prin care se deschid singure fălcile Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 30, 2023 Partajează Postat Ianuarie 30, 2023 Recomand produsele Wiha de la Hornbach ,preturi accesibile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum