Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Clește Pros Kit 066N

Taraxacus

Postări Recomandate

am  si  eu  sfic  Knipex 7803125 ...si  da , are  arc ,  insa  nu  se  vede  in  pozele  oficiale , pt  ca  este  pe  partea  cealalta  a  sficului ...

este  o  scula  buna ,indeed ...dar  nu  este  de  top ...  e  drept  ca  pe  mine  m-a  mincat  in  fund  sa  tai  niste  agrafe metalice   de  birou   ,  ca  sa  vad  daca  rezista  sau  nu  portiunea  taietoare  ...

concluzia  este  ca ...NU  FACETI  CA  MINE ,  daca  nu  cumva  vreti  sa  aveti  o   scula  de  firma  STIRBA  ...:rade:

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Taraxacus

6

• manolo

4

• Mircea

4

• modoran

1

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...
La 10.08.2022 la 13:50, misuraelectronic a spus:

am  si  eu  sfic  Knipex 7803125 ...si  da , are  arc ,  insa  nu  se  vede  in  pozele  oficiale , pt  ca  este  pe  partea  cealalta  a  sficului ...

este  o  scula  buna ,indeed ...dar  nu  este  de  top ...  e  drept  ca  pe  mine  m-a  mincat  in  fund  sa  tai  niste  agrafe metalice   de  birou   ,  ca  sa  vad  daca  rezista  sau  nu  portiunea  taietoare  ...

concluzia  este  ca ...NU  FACETI  CA  MINE ,  daca  nu  cumva  vreti  sa  aveti  o   scula  de  firma  STIRBA  ...:rade:

Fix ca mine, doar ca eu vorbeam la telefon si am gasit un bold pe masa, si fara sa imi dau seama ce fac am stirbit scula... Prostia se plateste :))

Link spre comentariu

Legat de acesti clesti taietori, am unul mic, dintr-o trusa de aveau nenea aia de umblau pe teren la romtelecom, are manere albastre si o stanta indescifrabila.

Ei, taie porcaria aia de la fir de par pana al agrafe (an testat cand am vazut ca ati scris voi mai sus) ... al dracu material, am gasit in talcioc acum 7-8 ani. Ala de avea trusa mi-a spus sa o cumpar pe toata ca este buna, dar eu nu, nu...

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări