neculavasile Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 Salutari la acest tv e problema cu backlight-ul pe placa alimentare e tensiunea de 12,89v tens pe cond 344v ,aici cred ca e problema cu pcf-ul ,ce am mai vazut pe youtube defect intilnit era arderea mosfet si barete led,unde se gasea pe barete o sectiune cu 82v si pe cealalta 62v. Inca nu am desfacut panelul , Am masurat cu testerul si am 104v cu 104v vreau sa stiu daca e bine sau nu, daca va-ati intalnit cu asa ceva si care ar fi corecta tensiunea pe tester, sa siu ce e defec ,in functie de acest lucru ,desfac si panelul sau nu.Va multumesc SURSA BN44-00787A Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Iulie 22, 2022 Partajează Postat Iulie 22, 2022 Asa arata baretele din el, am schimbat zilele trecute, se gaseste setul la ASWO. Link spre comentariu
neculavasile Postat Iulie 24, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2022 multumesc Link spre comentariu
neculavasile Postat Iulie 25, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2022 tv rezolvat , nu lucra pcf-ul , trebuia 390v .Tv functioneaza de5 zile nonstop, multumesc . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum