iuliantv Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 Salutare tv nei 32ne4700 mainboard KK-MSD6683 a avut displayul spart,i.am pus altul ,dar imaginea e rasturnatå,urmeazå sa.i cumpår telecomandå dupå ce.l testez si så vad cå e ok,si cå imaginea poate fi modificata din service momentan am gasit un cod de schneider mfy 5596,care face mai toate functiile,mai putin MENU < > UP DOWN,din tasta menu face av din av nu face nimic,nu am decodor de telecomenzi va multumesc Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 In programul de la longer ai cei 3 bytes ce trebuie transmisi, modifica-l pe ultimul in ordine pana se nimereste ce trebuie ( de obicei telecomenzile au codurile in ordine, dar nu cred ca e o regula ). Vezi ca este in format hexazecimal. Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 19, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2022 Acum 31 minute, modoran a spus: In programul de la longer ai cei 3 bytes ce trebuie transmisi, modifica-l pe ultimul in ordine pana se nimereste ce trebuie ( de obicei telecomenzile au codurile in ordine, dar nu cred ca e o regula ). Vezi ca este in format hexazecimal. ms de info dar ,momentan nu am la indemånå longher am cerut cod de longher ,deoarece il pot converti pt mfy Link spre comentariu
tehtronics Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 @iuliantv ... verifica-ti mesajele personale Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 19, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2022 ok. multumesc revin cu rezultatul Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 19, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2022 e ok menu service AV 2580 are si mirror,e in factory seting,panel seting,are Video mirror ,ce intoarce numai imaginea,si are si Osd miror,ce intoarce si osd-ul ,PANEL LVD TI MODE pentru imagine solarizatå,trebuiesc memorate cu functia Reboot to execute the setting si ok telecomanda Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum