Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Player auto chinezesc vs player de brand

Dorin Frunzete

Postări Recomandate

Salut domnilor,

Doresc sa achizitionez un player pentru o masina de expeditie/overlanding si imi este foarte neclar ce sa aleg. Am vazut ca oferta este mare si diversa dar nu mai stiu ce sa cred, poate o sa para comic dar doresc sa folosesc masina in conditii mai extreme, de la temperaturi de -25 pana la temperaturi de +42 grade si asta face alegere mult mai grea. In concluzie doresc ceva pe care ma pot baza cat de cat si nu ma lasa la primul condens sau ca el nu functioneaza la o temperatura de sub 0 grade. Am vazut tot felul de chinezarii interesante si mai ieftine si mai scumpe, unele prea ieftine altele parca prea scumpe pentru numele lor. Un model cu Android chinezesc pe care sunt hotarat este WITSON W2-D8129T, imi plac optiunile, butoanele anologice dar si ca are touch screen si toate extrasele dar nu stiu cat de serios este. Un model de marca care imi place este SONY XAV-AX1000. Pe langa asta doresc sa instalez si doua camere pe masina, una in spate si alta in fata, nici cu camerele nu imi este in clar, toate par plastic de unica folosinta. Ce parere aveti si ce recomandati? merita un player chinezesc sau totusi sa merg pe ceva de neam. Ce camere recomandati? care le gasesc peste tot este ceva de ele? Multumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bercu Giuliano

2

• Dorin Frunzete

2

• validae

1

• franzm

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cumpăraţi modelul care vă place, păstraţi cutia şi accesoriile şi încercaţi să nu-l zgâriaţi sau murdăriţi la montare.Dacă face figuri, îl puteţi returna sau cere înlocuirea cu alt produs.Important e să fie returnat în stare bună şi cu toate accesoriile cu care a venit.Şi maiimportant e să-l cumpăraţi de la un magazin care acceptă retururi şi care dă o garanţie de doi ani, exclus de la cei care le iau de pe Aliexpress şi le revând..

Link spre comentariu

Toate se vor misca ca un dos la temperaturi joase...nu ai specificat automobilul pe care se v-a monta si ceea ce vrei sa stie magaoaia...camerele de la chinezi sunt ok atata timp cat nu dai cu ciocanul in ele

Daca esti interesat,astea sunt noi cu garantie

WhatsApp Image 2022-07-20 at 7.25.22 AM.jpeg

WhatsApp Image 2022-07-20 at 6.56.41 AM.jpeg

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspuns.

Se va monta pe o Toyota Land Cruiser, as prefera ceva cu sistem de operare Android pentru ca pot instala si alte softuri pe el plus face si MirrorLink. Playerele de brand majoritatea nu au sistem de operare Android dar merge facut MirrorLink. Se merita compromisul de avea o chinezarie doar ca are Android? care merge doar cand vrea ea si se strica exact cand nu trebuie? Oricare se poate strica sunt convins de asta dar playerele de brand imi inspira mai multa incredere, parca sunt mai bine facute, calitatea pieselor, materialelor.

Link spre comentariu

cel de jos din postul meu de mai sus,este de toyota 2008-2012 android 11,celalalt este pentru vag cu android 10

image.thumb.jpeg.47cafd54399b0be680c3e75499e0db89.jpeg

La 20.07.2022 la 14:25, Dorin Frunzete a spus:

playerele de brand imi inspira mai multa incredere, parca sunt mai bine facute, calitatea pieselor, materialelor

Aceeasi Marie,cu alta palarie

Avantajul chinezariilor este ca poti gasii tot la ei subansamble la preturi ok

Oricum bafta la cumparaturi!

Editat de Bercu Giuliano
Link spre comentariu

Întrebati-l pe Gogu, daca aparatele, la care râvniti, au probleme de sanatate. De exemplu "SONY XAV-AX1000 defective", sau "SONY XAV-AX1000 software update", etc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări