nasturica Postat Iulie 18, 2022 Partajează Postat Iulie 18, 2022 Dupa o lupta apriga cu motanul care a castigat lupta,tv-ul s-a ales cu un ecran nou/recuperat care bineinteles arata actorii cu picioarele in sus,am intrat in meniul service cu MENU 1147 dar nu am gasit o posibilitate sa aduc actorii cu piciarele pe pamant ,daca cineva stie alta cale de a redresa lucrurile raman dator adica nu raman dator. Asta e tot ce am gasit am luat tot la rand si ...nimic viabil. Link spre comentariu
Budreala Radu Postat Iulie 18, 2022 Partajează Postat Iulie 18, 2022 La panel setting ar trebui sa fie opțiunea pentru imagine corecta; dar nu merge la toate, incercati... Link spre comentariu
nasturica Postat Iulie 18, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2022 Acum 31 minute, Budreala Radu a spus: La panel setting ar trebui sa fie opțiunea pentru imagine corecta; dar nu merge la toate, incercati... In foto nr 2 se poate observa tot ce este disponibil... Link spre comentariu
iuliantv Postat Iulie 18, 2022 Partajează Postat Iulie 18, 2022 (editat) s.506 nu are optiune de flip,intoarcere a imaginii deci doar cu dump ,sau soft usb soft usb mai rar vå recomand så puneti fire la un soclu pt spi,si lipiti firele pe placa si soclu,si testati dumpuri telecomanda slabe sanse sa mai meargå,deci fiti atent de unde descarcati poate e dat si firma modelul tv så stiti ce coduri telecomanda så incercato, cred cå aveti vreo telecomanda programabilå ,gen mfy longher......... si pstati cosul placii si al displayului ,daca sånteti de meserie modelul placi pare sa fie s606.pb819 asta daca dumpul e cel original http://www.fileshare.ro/cauta.fs?q=s506_pb819 Editat Iulie 18, 2022 de iuliantv Link spre comentariu
nasturica Postat Iulie 19, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2022 Multumesc pentru raspuns probabil ca asa ramane pe perete rasturnat nu merita deranjul e o chiftea de tv . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum