trasorv Postat Iulie 18, 2022 Partajează Postat Iulie 18, 2022 Salutare tuturor, de ceva timp caut o betoniera bună la max 180Lsi am rămas la câteva dintre ele. Am zis totuși să iau ceva cel puțin semi-profesional așa că după ce am bătut în lung și-n lat internetul și am citit și alte păreri m-am oprit la câteva modele cu transmisie prin curea: Temp, Almaz și Limex. Între timp am aflat și de cele cu transmisie directa cu reductor care, chipurile, ar fi mai bune. Vizionând câteva clipuri pe YouTube nu am fost prea încântat de felul în care basculează amestecul, practic toată încarcatura e în mâna ta iar cuva este susținută doar de axul motor, chiar dacă acesta are 40 mm. Dat fiind amplasamentul celor două mânere, nu prea vezi unde descarci. Nu am prea mult de lucru cu betoniera, doar ceva reparații și turnări de placi la camere, trotuare etc. Întrebarea mea este care dintre cele două tipuri credeți că sunt mai bune ? Nu vreau sa dau mai mult de 1200 lei. Sper că am nimerit topicul... Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 18, 2022 Partajează Postat Iulie 18, 2022 Alea cu transmisie directa le poate bascula si un copil, dar nu gasesti tu in 1200 lei asa ceva ( poate pe olx ). Doar chinezariile obisnuite pe curea si pinion-coroana gasesti noi in acesti bani, dar toata forta de basculare e "in mana ta". Dintre marcile amintite doar Limex merita bagata in seama, gasesti si piese de schimb la ele, pe cand chinezariile sunt de unica folosinta. Link spre comentariu
trasorv Postat Iulie 18, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2022 (editat) 1 oră în urmă, modoran a spus: Alea cu transmisie directa le poate bascula si un copil, dar nu gasesti tu in 1200 lei asa ceva ( poate pe olx ). Doar chinezariile obisnuite pe curea si pinion-coroana gasesti noi in acesti bani, dar toata forta de basculare e "in mana ta". Dintre marcile amintite doar Limex merita bagata in seama, gasesti si piese de schimb la ele, pe cand chinezariile sunt de unica folosinta. https://materialetotall.ro/betoniere/8288-betoniera-temp-rcm-600-1000w-165l-transmisie-directa-cu-reductor-model-2020.html "Alea cu transmisie directa le poate bascula si un copil"- poate și explici ...iar Temp este Ukraina nu "chinezărie"... și e profesională și în 1200 lei și nu e pe olx. Editat Iulie 18, 2022 de trasorv Link spre comentariu
modoran Postat Iulie 19, 2022 Partajează Postat Iulie 19, 2022 Credeam ca te gandesti si tu la o betoniera cum sunt cele Imer, cu pedala, ce se pot bascula extrem de usor ( dar si la alea transmisia de la motor e tot pe curea, apoi pe pinioane catre cuva ), nu de noile gaselnite chinezesti sau Ucraina sau cum or fi, ce nu au nimic "profesional" in ele. Nu am utilzat pana acum asa ceva, esti sigur ca nu se rastoarna cu totul cand le descarci ? Nu par a avea stabilitate. Ti-am mai spus, cumpara Limex mai bine, gasesti piese de schimb daca se strica pentru ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum