Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar cutii pentru amplificator

icar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• icar

6

• nasturica

3

• Toni Marginean

2

• Mircea

1

Top autori în acest subiect

Da Mircea, am incercat cu ceva timp in urma, dar treaba e cam scumpa. Nu contest  calitatea produsului, dar e cam mare investitia. Ca mai am nevoie si de trafurile de iesire, ceva bani si alea!

Era cineva pe aici care vindea niste carcase de scule audio, dar nu mai dau de el. 

Merci, oricum, pentru sfat.

Link spre comentariu

Iata o carcasa sanatoasa ,a mai fost in vizita pe aici mai demult costa 50 ron plus transportul probabil 20 ron cu posta.NOTA : fara modulele ce alcatuiau bordul  sau 100 cu module / era un amplificator de linie. 

DSCF8312[1].JPG

DSCF8309[1].JPG

DSCF8308[1].JPG

Link spre comentariu
1 oră în urmă, icar a spus:

Nasturica, ar fi fost foarte buna daca nu avea capacul perforat.

Cautam o carcasa de video / tabla buna japoneza, decupam tabla perforata o fixam pe cea noua taiata la dimensiune cu pop nituri sau surubele frumoase japoneze si avem o carcasa eleganta cu origine sanatoasa.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, icar a spus:

Pai, in cazul acesta, nu se poate folosi direct carcasa de la video?

Videorecorderele nu au decat capacul metalic restul sasiului este din plastic eventual si capacul inferior dintr-o tabla lesinata cred ca mai am o statie TECHNICS care se incadreaza la dimensiunile cerute dar are gaurele....:rade: Capac neperforat se gaseste doar la video.dvd.tuner sau la comanda.

Editat de nasturica
Link spre comentariu
Toni Marginean
Acum 8 minute, icar a spus:

Din pacate nu am dat de ele. Chiar sunt unele lucruri interesante!

Vedeti, de exemplu, pagina 60 de la acel topic.

Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări