Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Am zgariat LCD-ul, se poate repara cumva?

Vizitator tranzistor21

Postări Recomandate

ca sa lamurim problema.. pastele si alifiile pur si simplu nu merg. Regula de baza e simpla, daca se vede cu ochiul liber in mod normal, daca se simte la mana zgarietura nici o pasta/alifie n-o sa o scoata. Nu dati bani pe astfel de remedii, am incercat si eu in trecut dar n-am fost deloc multumit.

Aici te contrazic: mi-am lustruit pagerul de la alarma de la masina care era foarte zgariat (fiind pe acelasi inel cu cheile). L-am lustruit cu pasta de polishat auto si a iesit perfect, ca nou, mult peste asteptari.Tin sa precizez ca era foarte zgariat, abia se mai vedea ce apare pe lcd.Nu stiu daca tine figura asta si la monitor. In cazul meu a fost vorba numai de plasticul transparent de deasupra ecranului.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• matzah

5

• Bercu Giuliano

4

• MifTy

3

• rimache

2

Top autori în acest subiect

păi a mers, că e plastic chior!!!ecranele LCD mai au nush ce straturi, şi alea ultrasubţiri...în cel mai fericit caz, ramân la fel, dacă le dai cu aşa ceva, în cel mai nasol, se strică de tot!!!

Link spre comentariu
Vizitator tranzistor21

Scuze pentru intarziere,dar am avut probleme cu calculatoru.

Am incercat cu pasta (se gasesc prin magazinele DOMO) si nici un efect,

si cred ca trebuie sa ma obisnuiesc asa cu el . Doar pentru informare , monitoru meu este asesta

http://www.shopit.ro/monitoare/lcd/lg/l1953tr-sf/

si nu doresc sa il stric mai tare fiindca acum 15 luni am dat ceva bani pe el

, iar uni mi-au recomandat sa folocesc pasla ceea ce nu functioneaza oricum.

Multumesc tuturor pentru sfaturi , iar daca careva aude de vreo metoda mai sigura dar necostisituare,sau chiar a incercat, il rog sa posteze aici.

:snakeman: MifTy !!!! mozzarella cred ca se scumpeste di 10 luna asta (ca toate lactatele ) deci pune o la seif pentru zilele bune :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări