Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problemă blocator volan, cel de fixează volanul

Cr1stiaN

Postări Recomandate

Bună ziua, am cumpărat recent un Mercedes-Benz C220 coupe, când l-am luat toate bune și frumoase, dar ajungând acasă cu el și lăsând pe cineva să dea o tură a umblat ba pe la comenzile din bord, ba pe la blocatorul de sub volan, iar acum volanul fuge sus jos și nu stă fix, mânerul acela merge intră și iese normal, doar că nu întepenește volanul, ceva sfaturi? Mulțumesc anticipat. 

Editat de Cr1stiaN
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• Cr1stiaN

2

• Sharky

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Desfă masca de plastic a volanului şi uită-te ce a scăpat (sau rupt) acolo la mecanismul de fixare.Cel mai tare meşter auto de pe forum a murit de ceva timp, cred că aveai mai multe şanse să găseşti ceva rapid pe forumul Mercedes.Eu când am probleme cu Fordul, nu întreb aici, caut pe forumul Ford, că acolo se întâlnesc fordiştii...

Link spre comentariu

S-a rupt ciocul de plastic de la manetă.Ca să dea jos cochilia să ajungă la coloana de direcție trebuie dat jos volanul și cu toate cele-airbag,spira,manetele,etc.

@Sharky dacă a avut treabă pe acolo,s-ar putea să fi demontat,al lui e tot C.

Link spre comentariu

Sau te duci la un atelier să ţi-l repare.Dacă eşti îndemânatic şi ai şi scule, eu aş zice să încerci singur.Faci poze după fiecare demontare de componentă, să nu uiţi cum erau...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări