Vizitator Danny_bb Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 am nevoie de putin ajutor... am gasit un proiect cu "minunatiile" astea si schema de la filtru nu e completa. Ma ajutati putin ? am gasit si calculatoarele astea de filtre http://www.izatech.ro/Calculator%20filtre.htm dar nu stiu cateva chestii: nu stiu ce frecventa de taiere trebuie si nu stiu nici ce atenuare trebuie. Va multumesc anticipat. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Crossover Frequency = 3000 hz (3khz) - scrie mare in PDFatenuarea e "dupa gust" ca sa nu arzi TW - un 3 db atenuare ar fi indicat ... asta in cazul in care bagi peste 50 W in boxe Link spre comentariu
Vizitator Danny_bb Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Multumesc mult pentru promtitudine.. am vazut si eu acolo dar nu eram sigur si am zis ca e mai indicat sa intreb.Inca ceva... vad ca la fill scrie minimal.. trebuie sa captusesc toti peretii ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum