Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Wattmetru pentru panou solar

turcu_dan

Postări Recomandate

Va salut. Exista cumva un wattmetru gen circuit China gata asamblat pentru a putea măsura energia produsă într-o zi de un panou solar cu putere de 10w? In viitorul apropiat doresc sa achiziționez un sistem fotovoltaic și aș vrea să testez 2 locații unde as putea sa montez viitorul sistem fotovoltaic. Mă gândeam că dacă am deja acest panou de 10W as putea să-l folosesc cumva sa vad care locație ar fi mai buna făcând niste teste.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• turcu_dan

1

• Bandi Szasz

1

Top autori în acest subiect

La 13.07.2022 la 20:11, turcu_dan a spus:

Va salut. Exista cumva un wattmetru gen circuit China gata asamblat pentru a putea măsura energia produsă într-o zi de un panou solar cu putere de 10w? In viitorul apropiat doresc sa achiziționez un sistem fotovoltaic și aș vrea să testez 2 locații unde as putea sa montez viitorul sistem fotovoltaic. Mă gândeam că dacă am deja acest panou de 10W as putea să-l folosesc cumva sa vad care locație ar fi mai buna făcând niste teste.

Salut,

E plin la chinezi de jucarii, un exemplu AICI, si alegi modelul de 10A sa ai precizie mai buna pentru ca pentru panoul de 10W nu are nici un sens sa iei modelul de 50 sau 100A. Este si pe olx un "watt metru DC" insa este de 50A ( nu stiu cat de precis o sa fie pentru acel mic panou de 10W si este si 160 de lei), poate daca cauti putin gasesti si alte modele pe la noi in tara.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări