Yo4You Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Va salut doresc si eu o schema de sonerie de apartament ciripit de pasarele intr-un buzzer.Ma pute-ti ajuta cumva?Va multumesc. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Daca ai o jucarie cu un montaj ce scoate diverse melodii/efecte/sunete, o poti refolosi schimbind trz ce comanda minidifuzorul cu un trz darlington gen BD681. Modifici si alimentarea, montajul ramine pe 3V, printr-un zener de 3,3V, iar diful (altul mai mare), il poti conecta la 9 sau 12V ca sa ai volum mai mare.Bafta! Link spre comentariu
Yo4You Postat Decembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Daca ai o jucarie cu un montaj ce scoate diverse melodii/efecte/sunete, o poti refolosi schimbind trz ce comanda minidifuzorul cu un trz darlington gen BD681. Modifici si alimentarea, montajul ramine pe 3V, printr-un zener de 3,3V, iar diful (altul mai mare), il poti conecta la 9 sau 12V ca sa ai volum mai mare.Bafta!Usor de zis nu am asa ceva am un buzzer aicia si vrau sa fac ciripit de pasarele cu acel buzer. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Ia de la un copil... :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum