Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar integrat display driver SM74HC595D

mradu2005

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mradu2005

3

• misuraelectronic

2

• UDAR

1

Top autori în acest subiect

eu  zic  sa  cauti  sn74hc595 , in  aceeasi  capsula  ...mai  mult  ca  sigur  este  acelasi  lucru ... se  gaseste  pe  toate  drumurile

Link spre comentariu
3 hours ago, misuraelectronic said:

eu  zic  sa  cauti  sn74hc595 , in  aceeasi  capsula  ...mai  mult  ca  sigur  este  acelasi  lucru ... se  gaseste  pe  toate  drumurile

Am inteles dar am nevoie de capsula smd nu normal pt  ca am gasit pe normal !

Link spre comentariu

Nu este cazul de asa ceva ...Mai mare daraua decit ocaua ...te duci frumusel in Silicon valley-ul bucurestean si cauti acolo ...daca nu gasesti acolo , imi scrii pe pm si tot acolo iti dau eu tf unui magazin din Bucuresti care are sigur ...parerea mea ...daca nici acolo nu gasesti , iti aduc eu cind vin la Bucuresti, adica peste citeva zile...

Link spre comentariu
10 hours ago, misuraelectronic said:

Nu este cazul de asa ceva ...Mai mare daraua decit ocaua ...te duci frumusel in Silicon valley-ul bucurestean si cauti acolo ...daca nu gasesti acolo , imi scrii pe pm si tot acolo iti dau eu tf unui magazin din Bucuresti care are sigur ...parerea mea ...daca nici acolo nu gasesti , iti aduc eu cind vin la Bucuresti, adica peste citeva zile...

ok ! da da cu daraua decit ocaua ! am sunat la adelectrocom si cica vine luni smd dar as vrea si telefonul daca tot ai pomenit de nr .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări