Zoltanh Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Buna ziua, Daca poate cineva sa-mi vanda un potentiometru 50K liniar ax de 3mm as aprecia. Am cautat pe online in Romania si n-am gasit. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Ax aşa subţire cam greu de găsit la potenţiometre.Ştiu că am pe acasă nişte potenţiometre (ruseşti cred) cu ax aşa subţire, darnumai diseară le pot vedea.Nu cred să aibă 50k ci mai degrabă cam 20k.Dar nu ar fi asta o problemă, dacă e pe audio nu tuşeşte... Dar de ce nu poţi pune cu ax de 4 sau 6mm ? Majorarea găurii de trecere n-ar fi o problemă...poate doar compatibilitatea cu butonul, dar şi la ăla poate fi majorată gaura sau bricolat ceva. Link spre comentariu
Zoltanh Postat Iulie 13, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2022 Este de la un osciloscop si nu vreau sa-l modific. Am gasit de 10K dar nu gasesc de 50K. Astept sa-mi spui daca ai gasit sau nu. Multumesc mult. Link spre comentariu
validae Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Când ajung le caut și revin... Edit: Din păcate nu au axul de 3mm ci de 4mm. Au 50k dar cu variaţie logaritmică.Dacă totuşi văd ceva cu ax de 3mm pe vreo placă te anunţ... Link spre comentariu
yo2mhj Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Acum 10 ore, Zoltanh a spus: Este de la un osciloscop si nu vreau sa-l modific. Am gasit de 10K dar nu gasesc de 50K. Astept sa-mi spui daca ai gasit sau nu. Multumesc mult. Am ceva de 50 K liniar ,cu ax subtire,dar,nu ajung pe acasa decat peste o saptamina. Nu va costa nimic,daca este ce trebuie. Spuneti daca mai doriti. Link spre comentariu
Zoltanh Postat Iulie 13, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2022 Da, doresc. Multumesc. Anuntati-ma cand pot sa intru in posesia potentiometrului, va rog. Link spre comentariu
Zoltanh Postat Iulie 26, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 Se poate inchide. Multumesc. Multumesc colegului yo2mhj pentru potentiometru si ii raman dator. Link spre comentariu
Postări Recomandate