Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Potentiometru 50K liniar ax de 3mm

Zoltanh

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Zoltanh

4

• validae

2

• yo2mhj

1

Top autori în acest subiect

Ax aşa subţire cam greu de găsit la potenţiometre.Ştiu că am pe acasă nişte potenţiometre (ruseşti cred) cu ax aşa subţire, darnumai  diseară le pot vedea.Nu cred să aibă 50k ci mai degrabă cam 20k.Dar nu ar fi asta o problemă, dacă e pe audio nu tuşeşte...

Dar de ce nu poţi pune cu ax de 4 sau 6mm ? Majorarea găurii de trecere n-ar fi o problemă...poate doar compatibilitatea cu butonul, dar şi la ăla poate fi majorată gaura sau bricolat ceva.

Link spre comentariu

Este de la un osciloscop si nu vreau sa-l modific. Am gasit de 10K dar nu gasesc de 50K. Astept sa-mi spui daca ai gasit sau nu. Multumesc mult.

Link spre comentariu

Când ajung le caut și revin...

Edit: Din păcate nu au axul de 3mm ci de 4mm. Au 50k dar cu variaţie logaritmică.Dacă totuşi văd ceva cu ax de 3mm pe vreo placă te anunţ...

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Zoltanh a spus:

Este de la un osciloscop si nu vreau sa-l modific. Am gasit de 10K dar nu gasesc de 50K. Astept sa-mi spui daca ai gasit sau nu. Multumesc mult.

Am ceva de 50 K liniar ,cu ax subtire,dar,nu ajung pe acasa decat peste o saptamina.

Nu va costa nimic,daca este ce trebuie.

Spuneti daca mai doriti.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări