Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sansui 7070

Tancau

Postări Recomandate

Salutare grup, va solicit ajutorul în cazul unui Sansui 7070, din senin a început sa nu mai scoată nici un sunet, l-am desfăcut, l-am măsurat peste tot însă nimic în neregula, ce poate fi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• Tancau

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

https://elektrotanya.com/sansui_7070_am-fm_stereo_receiver.pdf/download.html

Dacă aţi măsurat cu ruleta, sigur nu găsiţi nimic în neregulă. Aveţi experienţă în depanare ?

Ce nu funcţionează ? Tunerul sau nici pe funcţia de amplificator ? Tensiunile de alimentare sunt toate în regulă, conform manualului service ?

Cu un semnal extern (telefon mobil de exemplu) injectat pe intrarea auxiliară, urmăriţi cu o cască sensibilă înseriată cu un condensator de 1-10uF de la mufa de intrare până la ieşirea din amplificatorul de putere.Sigur veţi observa astfel unde se întrerupe semnalul. Casca cea mai potrivită e cea din telefoanele fixe Romtelecom, cu rezistenţa bobinei mai mare de 100 Ohmi.Se pot auzi semnale de la zeci-sute de miliVolţi şi prin înserierea cu condensator se decuplează o eventuală componentă continuă, în cazul conectării greşite.Un fir se conectează la masa semnalului audio şi cu celălalt testaţi din loc în loc prezenţa semnalului, până când găsiţi etajul unde acesta dispare.Poate fi de exemplu selectorul de căi audio defect...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări