Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Canon 100D+18-55 STM la cutie

rochester21

Postări Recomandate

Am avut doua kit-uri diferite 100D luate de pe olx si am decis sa pastrez doar un corp(cel cu probleme la ecran discutat in topic separat la "discutii diverse") si sa vand restul. Sincer, am pus ochii pe o pereche de Q-Acoustics 3050i si vand ceva ca sa cumpar altceva, camere vand si cumpar mereu oricum. 

Kitul la vanzare a fost luat de la o doamna, are sub 10.000 de declansari si arata literalmente nou cand mi l-a predat mie. L-am probat timp de cateva zile si am fost multumit de rezultate, e un aparat mic si usor de folosit, mai ales in combinatie cu un obiectiv fix. Culorile sunt vizibil mai bune ca pe un sony de pilda, eu folosesc un rx100 vii infinit mai scump dar 100D-ul e mai usor de folosit, e mai tactil. Ambele au touchscreen dar canon are clar o implementare mai buna.

Doresc 620 de lei pe kit, cu tot cu livrare. Veti primi tot ce era in cutie cand a venit de la magazin. Chiar daca s-ar intampla sa gasiti un kit similar la vanzare poate si mai ieftin(ma cam indoiesc insa), majoritatea sunt uzate, sau cel putin mai uzate ca cel de fata. Am avut bafta cu el, o sa aibe si urmatorul proprietar. Nu-l scapati din mana sau expuneti la umezeala si o sa faceti poze pana va plictisiti de el. O ultima precizare, din cate stiu eu 100D ramane unul din cele mai mici dslr-uri fabricate vreodata, e putin mai "gras" ca un mirorless mediu si daca adaugati un 40mm f2.8 de la canon deja intra in buzunarul de la haina. E mai placut insa din punctul meu de vedere pentru ca are ergonomie mai buna si desigur, are OVF in loc de EVF, eu nu suport acele ecrane micute folosite acum pe post de ocular.

Despre 18-55 STM pot spune ca e complet silentios si e putin mai clar ca variantele pre-STM, pe langa faptul ca e foarte mare in comparatie cu aparatul propriu-zis. Altminteri e ca orice obiectiv kit, dar si el foarte bine pastrat. Includ un card de memorie de 4 GB, suficient pentru cateva mii de cadre.

Sunt deja vanzator de vaza aici pe forum(:96), dar pana acum n-am primit nici o recomandare in scris de la cumparatori, cu toate ca unii au sunat. :84

2.JPG

1.JPG

Editat de rochester21
Link spre comentariu
  • Marian a închis acest subiect
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rochester21

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări