Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Potentiometrii A350

mac01

Postări Recomandate

Sa traiti bine!

Cumpar potentiometrii dublii care echipeaza amplificatorul romanesc A350 Electronica Industriala.

100K liniar

100K liniar cu priza mediana

5K liniar.

Ma intereseaza ca potentiometrii sa fie nefolositi, adica nelipiti. Nu ma intereseaza daca sunt blocati...ii deblochez eu cu dalta si barosul.

Pot fi mai multe bucati din valorile afisate mai sus....mai multe bucati ma ajuta la trierea rezistiva,  sa le imperechez, sa fie cat de cat egale.

Pentru provincie banii se transfera in cont, transportul prin curierat...nu vreau posta romana. In Bucuresti ma pot deplasa personal....banii in mana.

Multumesc!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mac01

5

• misuraelectronic

1

• vera

1

Multumesc...aveti mp.

Inca mai caut potentiometre...ma intereseaza in mod special cel de 5K balans si cel de volum de 100k cu priza mediana. 

Daca filetul de prindere este spart, nu ma afecteaza acest lucru...carcase am destule. Ma intereseaza doar sa nu fi fost folosite....placutele rezistive sa nu fie uzate.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Cumpar si varianta mono de potentiometrii ...sa fie nefolositi, neuzati.

Pe mine ma intereseaza propriu-zis rezistentele potentiometrelor...valori de 5K liniar, 100K liniar, si 100k liniar cu priza mediana. Mecanisme am destule.

Multumesc!

Editat de mac01
Link spre comentariu

De care potentiometre aveti? Duble sau simple?

Sau mai bine continuam discutia in privat...sa nu se considere up la topic.

Multumesc!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări