alexy Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 (editat) Eu am un video de foarte multi ani si acum functioneaza , si foarte rar lam folosit ,este Aiwa FX5500 VHS Video Recorder, Stereo Show View Editat Iulie 8, 2022 de alexy Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Unde mai inchiriezi casete? Link spre comentariu
barbulescuorlando Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Eu am un combo de la Philips Philips DVDR3510V ce reda si VHS si dc sau dvd, înregistreaza de pe dvd pe vhs sau invers. Încă merge desi îl am de vreo 10 ani. Îl folosesc mai mult pe dvd-audio sau CD Link spre comentariu
aurel70 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Salutare ! Mai am inca un videorecorder VHS marca JVC HR 7600EG ....De batranete si mai ales neutilizare, produce o miorlaiala ritmica in sunet, odata cu deformarea imaginii...Iar la scurt timp trece in modul Stop. Presupun deformari in elementele de cauciuc, cum ar fi rola presoare. A tras din greu vreo 20 de ani...Am in plan sa-l reabilitez. Nu vreau sa renunt la el. Este exact ca in poza. http://i304.photobucket.com/albums/nn183/Dartagnan_album/Videot/HPIM0567_zpsba9ac069.jpg Link spre comentariu
Усилитель Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Am facut bucatele in ultima vreme cam 8 buc, mai am creo 3...Cele vechi au multe chestii mecanice refolosibile, cabluri ecranate de calitate, conectori. Toate au transfirmatoare pe alimentare (foarte greu de desfacut, pe una am lucrat 1 zi....) stabilizatoare de calirate. Tot ma mir cată munca si tehnologie au bagat in ele.... Puteai programa sa inregistreze un anumit post un anumit timp, cand nu erai acasa..... Nu pierdeai "filmul".... Am nai avut un Video 2000, puteai intoarce caseta pe partea cealalta, ca la cele audio.... Pe acela demult l-am facut "mină" de piese, era urias, greu cat un sac de ciment, din acela mai vechi... Link spre comentariu
aurel70 Postat Noiembrie 11, 2022 Partajează Postat Noiembrie 11, 2022 Si eu mi-am inregistrat cu el o gramada de filme numai romanesti, pe care le pastrez pe casete..Puteam programa inregistrarea cu 4 saptamani inainte, poate memora 12 programe. Dupa disparitia emisiunilor TV terestru-analogic, nu mai poate inregistra emisiuni TV. Nu am avut niciodata telecomanda la el, l-am cumparat de ocazie. Dar e un aparat greu, la propriu si la figurat. Link spre comentariu
GeX Postat Decembrie 7, 2022 Partajează Postat Decembrie 7, 2022 Inca nu m-am indurat sa-l arunc, un Akai VS-220EV. Poza e furata de pe net dar asa arata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum