mk3_cdj Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Salut...as avean veviue de o schema va rog cum sa fac un stroboscop cu leduri (MIC) cam vreo 30 de leduri albe...vreau sa fie cat mai simpla de facutMultumesc Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 parca am mai citit undeva acest subiect,. poate e ceva si pe aici. un CI NE555 si ceva tranzistoare MOS de putere ??? ceva util Link spre comentariu
ranga Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 Corect! vezi ca am eu postata o schema de pwm cu 555 si mos. O faci si umbli la factorul de umplere si la frcventa pana iese stroboscop. uite : uite si schema schema In loc de 2.7 nF pui 470 nf si dezechilibrezi factorul de umplere! Bafta! Edit: MS Stefan! Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 ok va multumesc mult am sa incerc sa vad :partyman: a si inca ceva nu sar putea face cu un fel de potentiometru sa il fac sa mearga mai tare si mai incet :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum