dr_nick24 Postat Iulie 7, 2022 Partajează Postat Iulie 7, 2022 detin cd playerul mai sus amintit si vreau sa ii imbunatatesc sunetul. daca bagati pe vestitul google . Marantz-CD-84-Service-Manual - Vintage Hifi o sa primiti primul site cu Service Manual al CD playerului. la pagina 23 din 40 e data schema unde se gasesc si OP Ampurile.... - ce modificari fizice sunt in realitate orginale fata de schema electrica e ca spre ex. in locul condensatorilor inseriati de 100uf ( cond. 607 si 608 respectiv pe celalalt canal 627 & 628) se afla un singur condensator de 47uf, probabil au vrut sa faca economie. - intrebarea mea e ca face mult a pune 2 inseriati cum era gandita initial schme in locul aceluia singur ? 2 inseriati dau un nepolarizat dar cat bun iese ce iese? adica niciodata nu va fi ca un MKP de 47uf - MKP de 22nf / 47/ 100nf.... 220nf pe pini de alimentare ai OP ampurilor ? ce valoare e mai buna? as pune eventual si un electrolitic bun de 1500uf de la rubycon ceva low esr. - vreau sa fie o discutie libera, astept pareri unde si cu ce ar trebuie sa fac modificari. Multumesc! cu stima,Gabi Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Eu doar întreb. Chiar se va îmbunătăți sunetul? Real nu haudiofil. Link spre comentariu
okean Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 (editat) Sa o luam in ordine incepand cu sursa, de obicei, ca la orice cd player Phllips si omoloagele Marantz in sursa conzii sunt " muci " asta e prima inbunatatire a sunetului...CD84 nu face exceptie evident ! Editat Iulie 9, 2022 de okean Link spre comentariu
dr_nick24 Postat Iulie 12, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 12, 2022 salutari! da, am uitat sa precizez, in afara de cei din sursa care oricum ii am pregatiti de ''atac'' pentru a fi schimbati. nu i-am schimbat pentru ca vroiam sa am toate temele ce ar mai trebui inlocuit sau nu. multumesc! Link spre comentariu
dr_nick24 Postat Iulie 19, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2022 Sa inteleg ca acel condensator de 47uf nu e musai sa l schimb cu 2 x 100uf in serie? Upppp Link spre comentariu
dr_nick24 Postat August 27, 2022 Autor Partajează Postat August 27, 2022 Nimeni nu se incumeta? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 27, 2022 Partajează Postat August 27, 2022 La 19.07.2022 la 15:30, dr_nick24 a spus: Sa inteleg ca acel condensator de 47uf nu e musai sa l schimb cu 2 x 100uf in serie? Upppp Da merge doua in serie , numai sa ii pui asa , - + - + si la mijloc legatura intre ei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum