Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 am si eu doua difuri atto model:1230 (am auzit ca nu is bune de nimic da eu le am noi si nu ma prea bate gandul sa le arunc) Vreau sa imi fac doua boxe (cu medii si inalte) si ma gandeam sa intreb si aici cam care ar fi dimensiuniileP.S. : E primu meu proiect (pentru inceput cred ca is bune astea) asa ca nu ma injurati ptr aceste difuri :axe: :weedman: Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Pune niste poze cu difuzoarele ca poate le recunoaste cineva care a lucrat cu ele si poate sa-ti dea un sfat ! Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 aici aveti si cateva poze daca va ajuta Link spre comentariu
Dr4g0n Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 asta nici macar ATTO nu e :weedman: e o facatura dupa ATTO ATTO aici http://www.china-dirs.com/template3/qty ... assid=3720 si aici http://www.hualongea.com/product.asp?class=SUBWOOFER fai o incinta de 40-50L inchisa , daca iti place cum suna il lasi asa , daca nu , o faci bass reflex acordata la 50Hz P.S. sa nu te puna sfintii sa ii dai cu mai mult de 60W pe termen lung ca o sa miroasa a fum in camera ta :weedman: Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Daca au ajuns sa se copieze si chinezariile :death: Vad ce pot face cu ele (daca ar fi sa le fac cutie pana iau altele se mai potriveste gaura din boxa?) :rolleyes: Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Nu au ajuns sa copiez chinezariile. Copiaza numai ce e de calitate, si atto nu reprezinta calitate. Link spre comentariu
Vizitator AnDy-je Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Tocmai asta ziceam si eu Atto=china=proasta calitate de ce le mai copiaza :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum