Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Corector de ton - cerere aiuristica

Vizitator Eltax

Postări Recomandate

am un corector de ton care cand il montez la o statie de 2x20 w cu tda 2030 imi injumatateset puterea vreau sa situ si yo de ce si ce trebuie sa fac ? Multumesc(editat de sharky)Nu se intelege ce vrei. In orice caz tda2030 nu e capabil de prea multe, de ce vrei sa ii injumatatesti puterea? O fi prea mare? :weedman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipa_maria

1

• zal

1

• ratza

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator releu

Iti injumatateste puterea omule ??? Cum adica ? Fii mai concis. Pe ce pozitie ai corectiile de ton ? pe 0 sau minim sau maxim ? Daca le ai pe 0 monteaza si tu un preamplificator pe iesirea corectorului cu factor de amplificare de preferinta variabil. Apropo, inainte de toate, ce corector ai folosit (o schema, ceva ???).

Link spre comentariu
Vizitator Eltax

da man imi injumatateste puterea cand montez corectorul , corectorul este cumparat de la ConneX . ...statia mi-a facut-o un prieten. si mi-a spus ca nu a mai folosit corectorul deoarece injumatateste puterea . nu mai am pe ea nici macar volum sa pot da mai tare sau mai incet el a zis ca pot folosi totul de la calc . (Volum , Bass, Treble , Balance ) nici nu stiu daca o pot numi statie .

Link spre comentariu

si ce sa iti raspundem??? nu ai schema statiei... nu ai schema corectorului... e ca si cum intrebi de un prototip facut de tine diverse amanunte constructive... da mai multe detalii altfel o sa imbatranesti cerand sfaturi despre un mare nimic!!! :partyman: traiasca berea!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări