Metatron Postat Iulie 5, 2022 Partajează Postat Iulie 5, 2022 Detin acest telefon care merge doar cu cartela Vodafone. Daca bag alta cartela imi da mesajul introduceti cartela corecta. L as folosi si pe Vodafone doar ca ei nu mai merg pe 2G. Ce soft sa caut si ce box sa cumpar ca sa il pot debloca? Am cautat in toata tara service uri gsm care sa ma poata ajuta dar nu mai face nimeni asa ceva. Eventual daca dintre voi stiti pe cineva care mai debloceaza telefoane vechi,ajutati ma cu un telefon. Multumesc!! Link spre comentariu
doru3160 Postat Iulie 5, 2022 Partajează Postat Iulie 5, 2022 Fără a se vrea tendențioasă întrebarea, de ce ar dori cineva sa mai folosească un telefon mai vechi de 20 ani? E doar curiozitate. Link spre comentariu
Metatron Postat Iulie 5, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2022 E o pasiune de a mea. Nu cred ca il voi folosi intens in societate...voi fi luat de nebun cred. Link spre comentariu
Metatron Postat Iulie 5, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2022 Astept raspunsuri in caz ca aveti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 21, 2022 Partajează Postat Iulie 21, 2022 https://forum.gsmhosting.com/vbb/f30/ericsson-a1018s-unlock-1948039/ Sau cumpărat unul deblocat. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum