Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recunoastere tub vechi (posibil echiv. E442?)

yo3fhm

Postări Recomandate

Buna seara,

Rog pasionatii care cunosc tuburile foarte vechi sa ma ajute in recunoasterea (macar cu aproximatie) a tubului de mai jos.

Tubul este montat intr-un radioreceptor vechi pe care ma straduiesc sa-l readuc la viata ( Hornyphon Six680, topic aici ) .

Ar trebui sa fie schimbator de frecventa si oscilator, dar din pacate, are inscriptionarea stearsa si nu prea seamana cu cel care ar trebui sa fie acolo (E442).

Iata cum arata (click pe poza ptr. marire):

tub-schimbator-t.jpg    tub-schimbator2.jpg

Daca dvs. sau altcineva il recunoasteti, v-as multumi ptr. efort, intrucat E442 si echivalentele sale vad ca sunt acoperite cu strat auriu. 

Ma intreb daca cel din poze e pus la plezneala sau o fi totusi o tetroda RF. Nu exclud nici posibilitatea de a fi rusesc, intrucat redresorul vad ca a fost inlocuit cu un 5Ț4 .

Din pacate, experienta mea cu tuburile atat de vechi este limitata si n-am ajuns la abilitatea de a recunoaste astfel de modele doar dupa poze. HI.

Cu multumiri,

Cezar YO3FHM

Editat de yo3fhm
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo3fhm

1

• sonic11

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Seamana cu uy227 dar nu sunt acelasi lucru, e442 este tetroda iar uy227 este trioda.

uy224 edte tetroda dar are anodul in cap.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări