Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de ajutor cat mai repede

Vizitator biea_ioan

Postări Recomandate

Vizitator biea_ioan

Am de facut un proiect "proiectarea unei surs neintreruptibile de putere(UPS)" cu urm date de proiectare:-intrare monofazata-iesire monofazata -puterea 1KVA-nc 24-frecv 50 KHz La ascest proiect am nevoie de niste informatii generale privitoare la prezentarea unui ups, folosire, blocuri si structura in functie de datele de mai sus va rog ajutati-ma cat mai repede...... multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator biea_ioan

Am de facut un proiect "proiectarea unei surse neintreruptibile de putere(UPS)" cu urmatoarele date de proiectare:-intrare monofazata-iesire monofazata -puterea 1KVA-nc 24-frecv 50 KHz La acest proiect am nevoie de niste informatii generale privitoare la prezentarea unui ups, folosire, blocuri si structura in functie de datele de mai sus va rog ajutati-ma cat mai repede...... multumesc

Link spre comentariu

cauta si u pe google(si poti cauta si pe forum,s-a mai discutat despre asa ceva)exact ce ai nevoie putin probabil sa gasesti,insa gasesti principii de functionare,scheme,blocuri etcin mare e:un redresor(cu senzor de tensiune pe baterie-incarca numai cand tensiunea e intre 2 praguri),o baterie(adica acumulator) si un invertor(in comutarie,principiu de functionare ca o sursa pc,smps etc)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări