Vizitator biea_ioan Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Am de facut un proiect "proiectarea unei surs neintreruptibile de putere(UPS)" cu urm date de proiectare:-intrare monofazata-iesire monofazata -puterea 1KVA-nc 24-frecv 50 KHz La ascest proiect am nevoie de niste informatii generale privitoare la prezentarea unui ups, folosire, blocuri si structura in functie de datele de mai sus va rog ajutati-ma cat mai repede...... multumesc Link spre comentariu
Vizitator biea_ioan Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Am de facut un proiect "proiectarea unei surse neintreruptibile de putere(UPS)" cu urmatoarele date de proiectare:-intrare monofazata-iesire monofazata -puterea 1KVA-nc 24-frecv 50 KHz La acest proiect am nevoie de niste informatii generale privitoare la prezentarea unui ups, folosire, blocuri si structura in functie de datele de mai sus va rog ajutati-ma cat mai repede...... multumesc Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 cauta si u pe google(si poti cauta si pe forum,s-a mai discutat despre asa ceva)exact ce ai nevoie putin probabil sa gasesti,insa gasesti principii de functionare,scheme,blocuri etcin mare e:un redresor(cu senzor de tensiune pe baterie-incarca numai cand tensiunea e intre 2 praguri),o baterie(adica acumulator) si un invertor(in comutarie,principiu de functionare ca o sursa pc,smps etc) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum