Vizitator kameleon Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Or fi prosti mei astia de la pioneer, 11cm cursa? Clar e o gresheala. http://expatpol.allegro.pl/show_item.php?item=57798606 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 In tubul ala este un difuzor dupa cum se vede din poza aia si este o incinta trecebanda activa acolo :lol:Mai fa o incercare :mrgreen: :| Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Daca cautai bine pe forum este pus un link spre un "generator" de "bas" cam ciudat si care coboara pana la 5Hz. Linkul a fost pus de RELAX.... Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Sunt foarte interesat, dar nu gasesc niciun relax, sau generator de bas...Ma ajutzti, te rog? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 userul este ReLLaXX si citeste toate mesajele lui poate gasesti si linkul ala Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Inca n-am gasit linkul. Mai caut. Are cineva idee cum functzioneaza diful ala?Sau ceva info despre difuri ce au cursa mare?(>10cm) Link spre comentariu
micutu Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 sub-urile alea de la pioneer sunt niste prostii, au alt difurzo aia e o membrana pasiva si sunt foarte scumpe pentru puterea lor Link spre comentariu
caudiodesign Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 kameleon,cauta pe net despre "graham holliman infra-bass speaker". Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 super 10x, intre timp am gasit ceva despre difuzoarele despre care povesteam: http://www.orioncaraudio.com/subwoofers ... eries.asp# cica are +-3cm cursa, si o liniaritate extrem de buna, folosind un amp dedicat. Pt alte informatii, cauta "Dual Gap Geometry" un nou tip de motor liniar. Subwooferele cu astfel de difuri sunt net superioare celor clasice. Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 http://www.adireaudio.com s+a mai vb despre asta... am vazut un model pe viu si am ramas :shock: Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 Adevaratzi.Stie cineva unde se pot cumpara(romania) difuzoare cu 2 bobine? sau 4.Sau subwoofer cu dif de asta.Merci Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 24, 2005 Partajează Postat Iulie 24, 2005 tipu si l-o adus din america.....dar banuiesc ca se gaseste si in europa Link spre comentariu
Vizitator hazard Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 mdap....interesant subiect "de ce vrea lumea difuri mari".Pai eu pot sa povestec putin din experienta mea destul de scurta.Acum 1 an de zile, eram cu "hi-fi"-ul in fapt, cum ii ziceti voi.Am dat de forumul asta, care mi-a oferit o cu totul alt punct de vedere.Am tot experiemntat pe dif-uri mici, 6,5"-10", tot felul de combinatii de la full range pana la sub-uri.De curand, dupa ce am considerat ca am acumulat destule informatii pe subiectul pro audio, m-am apucat sa construiesc o pereche de incinte x-15 cu c15-400b de la p.audio si d210ti de la selenium.Am plecat cu ceva reticente recunosc, ma asteptam ca aceste incinte sa le pot folosi doar la aplicatii de 50-100 pers, pe o statie de 300/8 ohmi.Pentru aplicatiile respective s-au dovedit excelente, adica nici nu mi-as putea dori altceva pentru asta, poate un sub pe viitor, pentru aplicatii mai pretentioase.Acum vine partea frumoasa, le-am adus acs intr-o seara, si fiindca ploua afara le-am depozitat la mine in camera.Normal, ca m-a impins curiozitatea sa vad cam ce pot intr-un spatiu de 20mp, pe statie de 2X25 pe 4 ohmi.Am ramas profund impresionat de diferenta de profunzime si claritate a sunetului.Bass-ul ala la 10W imi tremura usile de la sifonier si plamanii in acelasi timp.Inaltele....cristal, n-am perceput nici o diferenta intre tweeterele pe care le aveam pe boxele mici de la statie.Si in plus, am vazut difierenta intre cei 97db/m la cele pro si cei ~89-91 la cele "hi-fi".Mai e totusi o faza pe care o aud de multe ori, de genul, "dom-le ca aud anumite instrumente dupa ce mi-am luat boxele astea noi de casa, si ca e o placere sa ascult si etc."Nu prea cred mare lucru din toate astea pana cand n-o sa-mi demonstreze cineva ca nu sunt de ordin psihologic.Cam asta ar fii "scurta" istorie....in decurs de 1 an am trecut de la o extrema la alta, ma declar fanatic pro-aduio sus si tare:)))))))p.s era sa uit, toate astea au fost posibile gratie acestui forum si cu precadere lui vasile, dj dna,nexus, titro etc.Cand vreti un sfat legat de audio, apelati cu incredere ca nu veti regreta :wink: Link spre comentariu
DorinD Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 Sustin si eu cele spuse de tine, Hazard!Eu, de exemplu, dupa ce mi-am construit o pereche de incinte horn cu driveri profesionali (PAudio si Selenium) --mai mult din cauza ca n-am gasit parametrii doriti (nu neaparat cei legati de putere) la alte difuri de pe piata-- m-am simtit ca si cand dupa ce as fi dat o tura cu masina de F1 a lui M. Schumacher m-as fi uitat cu mila la smecherasii cu Porsche Carrera (in aceeasta parabola masina de F1 fiind boxele pro vis-a-vis de cele audiofile reprezentate de o masina scumpa de fitze si figuri in genul Porsche). Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 Ma bucur sa citesc astfel de pareri legate de incinte construite in regin DIY aici in Romania cu difuzoarele distribuite de noi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum