Vizitator Vasile Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 Ce mare dreptate ai.....Am sa inchid acest forum :lol: Link spre comentariu
caudiodesign Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 OFF TOPIC Uite-l cum fuge cu coada intre picioare pe "forumuri straine".Ma enerveaza la culme aceste persoane care se cred atotstiutoare si care mai cred ca noi,plebea, nu suntem in stare sa la le intelegem inteligenta cu mult peste medie.Kameleon,te rog,impartaseste-ne si noua cateva mici detalii ale proiectelor tale.Nu de alta,dar sa le admiram si noi,si poate invatam si noi ceva,ca tot nu stim nimic. Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 dap, dar n-am zis ca sunt mare cunoscator. Vroiam sa dezvolt si io un subiect, si-mi da unu in cap.N-am mari realizari,dar cam stiu teoria. E adevarat ca un sistem acustic bine facut face cit 1000 de sisteme de talcioc(profesionale, pt unii) la un loc. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 Domnu' Kameleon ,Nu stiu de ce tii sa te razboiesti cu lumea dar nu prea pari a fi vreo autoritate in domeniu . De ce afirm chestia asta ?Ai ceva cunostinte pescuite de pe NET dar nu stii cum sa le integrezi si SE VEDE . Deocamdata , pina nu pui mina sa faci boxe , sa studiezi si practic ceea ce spui , eu iti recomand sa fii mai ponderat in afirmatii . A face boxe este ca si cind ai fi bucatar . Nu iti ajunge sa citesti cartea de bucate . Mai trebuie sa si gusti din cind in cind din ceea ce amesteci in tigaie . Ai si o mica problema de comunicare pentru ca nu intelegi faptul ca nimeni nu s-a nascut invatat .Cu ce te deranjeaza ca intreaba cineva cum se aprinde un LED ?Nu ai chef sa ii raspunzi , nici o problema , baga mare pe vreun forum strain.De ce simti nevoia sa ii umilesti pe altii , iti face placere ?Multi lume a invatat o gramada de chestii de pe forumul lui Vasile . Au intrebat fara sa-si faca probleme ca vine cineva sa ii faca prosti sau nepriceputi . Eu sper ca asa o sa si ramina .Oricine care are ceva de impartasit este un cistig pentru aceasta comunitate si am vazut cu mare bucurie ca sunt mai multi tipi tineri care se chinuie sa contribuie cu tot ce pot ei fara sa primeasca ceva in schimb . Nu consideri ca un forum este un loc in care ne intilnim pentru a schimba informatii ? Te rog sa nu iti concentrezi "focu" pe mine pentru ca o sa faci risipa de munitie . Nu vreau sa iti demonstrez nimic si nu am nimic personal cu tine As fi doar curios sa vad macar o singura realizare de a ta . Ar fi buna chiar si o poza facuta cu telefonul sau vreun plan , schema , orice . Daca nu ai , asta este . Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 N-am mari realizari,dar cam stiu teoria. E adevarat ca un sistem acustic bine facut face cit 1000 de sisteme de talcioc(profesionale, pt unii) la un loc. Observ ca ai spirit si inclinatii audiofile .Iti recomand un forum potrivit pentru aspiratiile tale . http://www.hi-fi.ro/fhifi/index.php Sint niste tipi tari pe acolo care abia asteapta sa le povestesti cum sta treaba cu traductoru de presiune din anii 60 . Noi sintem doar niste electronisti amariti . Ce pretentie poti avea la unii ca noi ? :lol: Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 Foarte bine punctat.Vreau doar sa dezvolt un subiect, si nu intentzionez sa demonstrez nimik.Dealtfel nu prea am mare lucru facut si nici nu ma ocup de audio.M-ar interesa sa dezvolt subiectul topicului si atit.Sunt interesat de subwooferii de mic volum si difuri pina 8inch Puteri pina in100w(for car).Sa poata reda curat pina la 20Hz Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 da este adevarat ca se poate reproduce cu difuzoare mici fr joase dupa cum s-a mai specificat diferentele ar fi cam asteala un difuzor mic creste mult deplasarea membranei pentru a cobori la fr foarte joase ! si dupa cum se mai cunoaste cu cit deplasarea membranei este mai mare cu atit cresc si distorsiunile ! mai ales daca este boxa pe 2 cai la puteri ceva mai mari cind membrana are o miscare mare se vor pierde din medii / redarea mediilor v-a fi proasta !este mult mai greu sa gasim un difuzor mic care sa redea fr joase la calitate / comparativ cu unu mai mare ! la acelasi pret !si apropo de difuzoare chinezesti si sunetul lor ! cum poti face un proiect bun cu un difuzor care nu are parametri ts ? si cum poti tu aproxima ce rezulta dupa ce modifici parametri difuzorului cu greutatea respectiva ? Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 Sunt interesat de subwooferii de mic volum si difuri pina 8inch Puteri pina in100w(for car).Sa poata reda curat pina la 20Hz Si cam cat aer ar trebuii sa miste un 8 inch ca sa redea sa zicem la un 100DB 20hz ? :roll: Link spre comentariu
kappa_ii Postat Iulie 22, 2005 Partajează Postat Iulie 22, 2005 hai ca asta cu 10 hz e de domeniu fantasticului ! Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Vazusem mai demult intr-un mag in Ro un subwoofer cu piston.Avea cursa de 8cm si diametru de 8cm.Parca era facut de Yamaha.Era cit o sticla de 2l de cola. Nustu cum era facut, avea un gemuletz prin care se vedea innauntru.Are cineva info despre asha ceva? Ma intereseaza foarte tare Link spre comentariu
caudiodesign Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Citeste aici ! http://www.servodrive.com/contrabass.html Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Sunt interesat de subwooferii de mic volum si difuri pina 8inch Puteri pina in100w(for car).Sa poata reda curat pina la 20Hz Si cam cat aer ar trebuii sa miste un 8 inch ca sa redea sa zicem la un 100DB 20hz ? :roll:Ai nevoie sa misti cam 1,2L..considerand suprafata de 200cm2 o sa ai nevoie sa il misti 6cm :shock: Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 nici nu cred ca exista un astfel de difuzor ... :? pe cand 2 difuri de 10 inch cred ca ar rezolva problema in plus la un dif cu o asemenea excursie ai avea un raspuns tranzitoriu .... PS: am scris din gresala 10hz in loc de 20hz prima data :oops: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 alea sunt dispozitive care se monteaza pe canapea sau fotoliul care stai cand te uiti la filme si te scutura in ritm de bas :lol: Link spre comentariu
Vizitator kameleon Postat Iulie 23, 2005 Partajează Postat Iulie 23, 2005 Haide profesionistilor, scula asta exista. si e subwoofer, nu vibrator.!!!!!!!!!!!!!Eu am vazut-o , dar n-am auzit-o. Costa 1000$. E facutadeyamaha cred.Are piston, nu difuzor.O sa va caut pe net sa va pun linkul, uni ajunsesera la 15 cm.Si daca vi se pare imposibil sau fantezist, o sa dau linkul pe privat/sau email persoanelor interesate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum