mk3_cdj Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 salut as avea nevoie de o schema ceva daca se poate cum sa fac un motor pt glob cu oglinzi ? Link spre comentariu
nelu F Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Poti folosi un motor care roteste platanul la cuptorul cu microunde. Are cam 2,5rot/min si se alimenteaza la 220Vca. Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 da dar chestia ie ca nu prea am de unde face io rost :weedman: alte surse nu stiti? Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 cumperi cuptor cu microunde si ii scoti motorasu )Foloseste un motoras de la stergatoare auto....ii pui o scarnavie daia de marit/micsorat rotatia, am un lapsus acuma.... il poti folosi, in plus ala e poternic, poti sa te invartzi si tu cu glob ) Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 :violent2: :smt005 sa cumpar cuptor:)) amuzant rar mno eu as vrea sa fac unul ca surse nu prea sunt de unsa il iau gata sa functioneze :weedman: Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 ddeliciu, "scârnăvia" aia se numeşte "reductor"... din câte mai ştiu eu.mk3_cdj fă şi tu rost de mişte motoraşe... preferabil de 220, şi încearcă.dacă nu iese, măcar ai cu ce face ventilatoare... :tonqe: Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 am sa incerc sa vad de unde pot face rost ms de explicatii Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Sau o bormasina cu acumulator. Aia are si reductor. Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 la sectiunea de vanari poti gasi:motoare de la cuptoare cu microunde pt farfurie/pt timer,motoare de rasnitza(pe 220) si inca alte modele Link spre comentariu
pid Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 sau se gasesc motorase speciale pentru aceasta aplicatie http://www.telecomenzi.ro/index.php?off ... y&pid=3464 Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 este si mai ieftin la mivarom, am si eu merge bine .. are 3 rot/min Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Decembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2007 este si mai ieftin la mivarom, am si eu merge bine .. are 3 rot/minimi pooti da un link sa vad ce pret are? de la Kon nu iau absolut nimica ca nu imi plac ce au. scumpe si fara calitate :weedman: Link spre comentariu
mk3_cdj Postat Decembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Mssss mult am gasit la 10,92lei nu imi mai trebe iau de acolo :smt008 Link spre comentariu
one Postat Decembrie 10, 2007 Partajează Postat Decembrie 10, 2007 Se mai gasesc motorase pentru cuptor cu rotisor de la aragazele romanesti.Se mai poate cumpara o lampa cu "fibre optice" chinezeasca, care asre un astfel de motor la 9V.Alta varianata ar fi un motor de la un programator industrial sau chiar de la o masina de spalat automata defecta. Link spre comentariu
Vizitator grozavu cornel Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 EU AM un motoras de friteoza, e mic , puternic si turatie mica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum