Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefunken led 22inch

Danut Lambru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

3

• Danut Lambru

3

• Badman

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Intampin o problemaU10si u12au unul 2mb iar celalalt 8mb problema este ca memoriile mele au una 129kb iar cealalta 4mb si cand le scriu imi spune ca nu am spatiu suficient. A mai intalnit cineva acest fenomen?

Link spre comentariu

Nu-s 25q16 și 25q64 memoriile alea ? Capacitatea e corecta, 2MB și 8MB. Nu-i bun programatorul tau, nu citește corect sau memoria defecta fizic  sau montata invers

Link spre comentariu
Acum 10 ore, Danut Lambru a spus:

Intampin o problemaU10si u12au unul 2mb iar celalalt 8mb problema este ca memoriile mele au una 129kb iar cealalta 4mb si cand le scriu imi spune ca nu am spatiu suficient. A mai intalnit cineva acest fenomen?

dacå ledul frontal ,incå se aprinde,clipeste,trebuie incercat un soft de recovery,17mb82 core update

Link spre comentariu
Acum 4 ore, modoran a spus:

Nu-s 25q16 și 25q64 memoriile alea ? Capacitatea e corecta, 2MB și 8MB. Nu-i bun programatorul tau, nu citește corect sau memoria defecta fizic  sau montata invers

Nu stie sa citeasca memoria sau poate fi si defecta fizic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări