draku Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 (editat) Asta scrisesem si eu mai sus, ca pare a fi rola antrenoare/de capat Sunt curios ce solutie gaseste pentru randalinare.. Editat Iulie 10, 2022 de draku Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Iulie 10, 2022 Partajează Postat Iulie 10, 2022 Se poate face nu foarte greu cu avans automat si randalina avansata manual de catre un strungar batrin. Eu as incepe de la mijloc cu avans pe dreapta si dupa aceea tot de la mijloc cu avans spre stinga in asa fel ca avansul sa nu striveasca randalina daca nu o retrag, trebuie doar impinsa in material deci daca gresesti o mai reiei o data. Piesa pare masiva, daca vibreaza lineta fixa pe mijloc si dupa aia facut un inel care sa mearga pina aproape de mijloc si randaliniat mijlocul cu suport linga... Dau si eu o idee, poate ajuta. Link spre comentariu
spik Postat Iulie 14, 2022 Partajează Postat Iulie 14, 2022 Ca sa fii sigur ca nu se deformeaza prinzi de la mijloc in universal si la capat in varful din pinola. Link spre comentariu
Razvan91 Postat Iulie 14, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2022 Am sa încerc. Momentan mai am alte lucrări de făcut. Dar când ajung acolo încerc. Am sa pun și poza cu rezultatul final Link spre comentariu
Razvan91 Postat August 1, 2022 Autor Partajează Postat August 1, 2022 Piesa a fost finalizată pe un strung convențional. Se folosește la o banda transportoare lata într-adevăr. Pânza se învârte pe doi tamburi și între rândurile de pânza cauciuc pentru anvelope. Când o sa mai primesc un model o sa ii fac poza sa va arat. https://imgur.com/a/yz1k7qa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum