matzah Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Era in el cel mai probabil, sau in cel din 90 o schema de jucarii cu led-uri, intre care ultima era o varianta cu 10 led-uri facuta cu niste cdb-uri. Poate cineva sa-mi scaneze si mie acea schema? Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Era in el cel mai probabil, sau in cel din 90 o schema de jucarii cu led-uri, intre care ultima era o varianta cu 10 led-uri facuta cu niste cdb-uri. Poate cineva sa-mi scaneze si mie acea schema?Ultima editie a almanahului Tehnium a aparut in 1990, din cite imi aduc eu aminte...Daca te intereseaza, iti pot trimite exemplarul intreg (original) prin posta (din intimplare, chiar am doua). Sunt intr-adevar niste scheme de lumini dinamice cu led-uri construite cu cdb-uri. Astept adresa postala, sau sa-mi spui daca le vrei numai scanate... Link spre comentariu
matzah Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 am nevoie doar de acea schema scanata. nu mai gasesc almanahul meu, si eu tot 2 exemplare aveam, dar momentan n-am gasit nici unul. Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Decembrie 1, 2007 Partajează Postat Decembrie 1, 2007 am nevoie doar de acea schema scanata. nu mai gasesc almanahul meu, si eu tot 2 exemplare aveam, dar momentan n-am gasit nici unul.OK. O sa scanez schema. Link spre comentariu
matzah Postat Decembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2007 ms mult Link spre comentariu
tiberiu2006 Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 Iata schemele scanate. Link spre comentariu
Stefan Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 nu trebuie sa folosesti CDB-uri (care sunt ceva mai greu de gasit) . cauta scheme de jocurio de lumini cu CI CMOS Ex: HEF4017 sau multe altele... :smt005 Link spre comentariu
matzah Postat Decembrie 4, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2007 am eu o nostalgie fata de cdb-urile alea. aa da, si o sacosa plina cu de-astea. tiberiu, mii de multumiri pt schema. :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator VIOSALCA_25 Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 Cine ma poate ajuta cu o schema pentru o ORGA DE LUMINI ? Daca se poate, ceva cu randament cat mai bun. Doua bucati de betaA 324 sau echivalent mai are cineva ? Link spre comentariu
matzah Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 ba324 stiam ca e amplificator operational, defapt 4 bucati de 741 in aceasi carcasa, ca sa-i zic asa. in cel mai rau caz poti incerca sa pui cu 741 (cate 4 in locul fiecarui 324) poti folosi cam orice fel de amplificator operational compatibil cat de cat . ba324 stiam totusi ca se gaseste destul de usor, mai ales pe la electronistii mai batrani. Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 16, 2008 Partajează Postat Ianuarie 16, 2008 tl074 ar fi un echivalent (tot 4 op-ampuri intr-o capsula)cauta pe google quad op-amp pt altele Link spre comentariu
Vizitator VIOSALCA_25 Postat Ianuarie 17, 2008 Partajează Postat Ianuarie 17, 2008 PROBLEMA E CA AM UN 324 ARS, DECI TREBUIE INLOCUIT ! NU PRA IMI VINE DE MODIFICARI ... Multumesc, oricum !Cine ma poate ajuta cu o schema pentru o ORGA DE LUMINI ? Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 nu trebuie sa folosesti CDB-uri (care sunt ceva mai greu de gasit) .Esti sigur? Ai sapt prin net si ai constat asta? De ce descurajezi omu'? Asa, de curiozitate, am intrat in primul site din lista mea cu magazine in ordine alfabetica, Conex..Si am gasit aproape toate CDB-urile. Pretul era de daramator. 0.3+0.4+0.3+0.3RON. matzahDaca esti bucurestean, cauta-ma prin YM si stabilim o intalnire. Ti le dau free, moka si gratuit. Le am de la cineva care a abandonat electronica..Ideea era ca cineva care mai lucreaza sa le folosessca. Sau daca te misti rapid si imi lasi adresa ta pe privat, cand ajung la o posta, ti le expediez eu. Tot gratuit. Dar mi cam taie cheful cand ma gandes cat timp o sa pierd la coada.. Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Cine ma poate ajuta cu o schema pentru o ORGA DE LUMINI ?gasesti cateva la http://www.niqro.lx.ro/orga.htm Link spre comentariu
Flor Postat Ianuarie 21, 2008 Partajează Postat Ianuarie 21, 2008 Sustin cele descrise de predecesorul meu, niq_ro.Am realizat montajul din raposata rev Conex Club. A functionat de la prima alimentare, fara nici un fel de reglaj important. Ma rog, umblasem inainte la niste valori, pt ca am mai bagat cate un led pe fiecare canal. Vroiam ca noaptea sa imi clipesca ceva in camera si era clar ca ideea de a folosi becurile de putere era exclusa din start (hi, hi).In plus fata de cel initial am mai pus un canal de pauza...Cine doreste versiunea mea sa imi scrie personala, deoarece "The extension .dsn/.max is not allowed", . Singura "problema" ar fi ca eu folosesc OrCad-ul. Dar sunt sigur ca asta e "boala cu leac".PS. Pt necunoscatori extensiile .dsn respectiv .max definesc proiectele de desen/ cablaj din OrCad. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum