Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Are cineva almanahul tehnium din 91?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• matzah

5

• tiberiu2006

3

• Flor

2

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

Era in el cel mai probabil, sau in cel din 90 o schema de jucarii cu led-uri, intre care ultima era o varianta cu 10 led-uri facuta cu niste cdb-uri. Poate cineva sa-mi scaneze si mie acea schema?

Ultima editie a almanahului Tehnium a aparut in 1990, din cite imi aduc eu aminte...Daca te intereseaza, iti pot trimite exemplarul intreg (original) prin posta (din intimplare, chiar am doua). Sunt intr-adevar niste scheme de lumini dinamice cu led-uri construite cu cdb-uri. Astept adresa postala, sau sa-mi spui daca le vrei numai scanate...
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator VIOSALCA_25

Cine ma poate ajuta cu o schema pentru o ORGA DE LUMINI ? Daca se poate, ceva cu randament cat mai bun. Doua bucati de betaA 324 sau echivalent mai are cineva ?

Link spre comentariu

ba324 stiam ca e amplificator operational, defapt 4 bucati de 741 in aceasi carcasa, ca sa-i zic asa. in cel mai rau caz poti incerca sa pui cu 741 (cate 4 in locul fiecarui 324) poti folosi cam orice fel de amplificator operational compatibil cat de cat . ba324 stiam totusi ca se gaseste destul de usor, mai ales pe la electronistii mai batrani.

Link spre comentariu
Vizitator VIOSALCA_25

PROBLEMA E CA AM UN 324 ARS, DECI TREBUIE INLOCUIT ! NU PRA IMI VINE DE MODIFICARI ... Multumesc, oricum !Cine ma poate ajuta cu o schema pentru o ORGA DE LUMINI ?

Link spre comentariu

nu trebuie sa folosesti CDB-uri (care sunt ceva mai greu de gasit) .

Esti sigur? Ai sapt prin net si ai constat asta? De ce descurajezi omu'? Asa, de curiozitate, am intrat in primul site din lista mea cu magazine in ordine alfabetica, Conex..Si am gasit aproape toate CDB-urile. Pretul era de daramator. 0.3+0.4+0.3+0.3RON. matzahDaca esti bucurestean, cauta-ma prin YM si stabilim o intalnire. Ti le dau free, moka si gratuit. Le am de la cineva care a abandonat electronica..Ideea era ca cineva care mai lucreaza sa le folosessca. Sau daca te misti rapid si imi lasi adresa ta pe privat, cand ajung la o posta, ti le expediez eu. Tot gratuit. Dar mi cam taie cheful cand ma gandes cat timp o sa pierd la coada..
Link spre comentariu

Sustin cele descrise de predecesorul meu, niq_ro.Am realizat montajul din raposata rev Conex Club. A functionat de la prima alimentare, fara nici un fel de reglaj important. Ma rog, umblasem inainte la niste valori, pt ca am mai bagat cate un led pe fiecare canal. Vroiam ca noaptea sa imi clipesca ceva in camera si era clar ca ideea de a folosi becurile de putere era exclusa din start (hi, hi).In plus fata de cel initial am mai pus un canal de pauza...Cine doreste versiunea mea sa imi scrie personala, deoarece "The extension .dsn/.max is not allowed", . Singura "problema" ar fi ca eu folosesc OrCad-ul. Dar sunt sigur ca asta e "boala cu leac".PS. Pt necunoscatori extensiile .dsn respectiv .max definesc proiectele de desen/ cablaj din OrCad.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări