gabiz_ro Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Caut ceva informatii despre un integrat. Respectivul e folosit intr-un receptor pe 2,4Ghz pentru camere wireless E ceva all-in-one presupun intrucat in el intra semnal din ceva ce pare a fi un FUS si din el iese audio-video,are si magistrala de date spi presupun ca se face pe 3 fire. Din pacate dupa notatiile de pe el nu am reusit sa gasesc nimic. Marcajul pe el este urmatorul 6711 A623 H1699 format 4x12 pini Pe langa el mai este un alt integrat mai mic putin, marcat 6721 A614 G5955 sau G595S nu se prea vede bine ultimul caracter Tot ansamblul e de fapt un modul jsw 601arxe01b despre care la fel nu am gasit nimic in cautarile mele decat ca ar fi ccd-601arx de la jsw.com.tw. Orice informatie e binevenita,eventual alte integrate asemanatoare ca functii poate comparand datasheetul cu schema reala am noroc sa il gasesc.Sau poate are cineva vreun dispozitiv cu acest modul,ar fi utila si o fotografie a placii intrucat la mine sunt cateva componente lipsa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum