rotten Postat Iunie 29, 2022 Partajează Postat Iunie 29, 2022 Buna ziua, Am de vanzare un CNC eShapeoko (https://amberspyglass.co.uk/store/eshapeoko-cnc-milling-machine-mechanical-kit.html) Varianta de pe site este "500x500mm, motoare NEMA23 pe X si Y, NEMA17 pe Z" Pretul este de 200 euro pt masina. Extra: 3 drag-chains si 3 suruburi de precizie + piulite pentru inlocuirea curelelor (trebuie facute niste adaptoare + mici modificari ale sasiului) Masina este in Bucuresti, sectorul 6/Rosu dar o pot trimite oriunde in tara CNC-ul are suprafata utila de ~ 320x320 mm Sasiul are o amprenta de ~700x500mm, din care 160mm sunt ocupati de motoarele care angreneaza axa Y O vedere generala a masinii: Axa Y este angrenata de 2 motoare + curea, si este ghidata de role pe profilul ce formeaza cadrul masinii. Axa X are un singur motor central, pe care se fixeaza rolele de ghidare si piulita axei X. Axa Z are in fata un profil 20x40 => 2 canale pentru fixarea frezei. Inaltimea maxima de lucru este de aproximativ 100mm: Z-ul este angrenat printr-un surub de precizie + piulita anti-backlash din teflon sau delrin (nu stiu daca e materialul corect): Patul de lucru este facut dintr-o placa de MDF pe care am planeizat-o si in care am montat apoi insert-uri filetate, cu filet interior M6 Ar trebui re-planeizat, pentru a ascunde "accidentele" pe care le-a avut de-a lungul timpului. Toate axele au 2 microswitch-uri pentru gasirea pozitiei de 0 si a capetelor de cursa Am prelucrat cu ea: MDF / aluminiu / alama / lemn dur (cele 4 cleme care apar in poza sunt facute cu ea, din fag), foarte rar plastic, si PCB-uri In MDF / lemn merge cu viteze si adancime de taiere decente - de exemplu, pt o freza de 3.175mm, ball-end cu 2 muchii, taie confortabil cu 80-100mm/s la 2-3mm / trecere In aluminiu si alama se pot pastra vitezele mari, dar adancimea de taiere trebuie sa fie mica - 0.1mm - in functie de freza, si de materialul respectiv. Pentru PCB am folosit varfuri V cu unghi de 15 grade, si o adancime mica - 0.1 sau 0.2mm + burghie "reconditionate" din carbura, de pe Aliexpress / Bangood (sunt f bune la nivel de amator) De asemenea, am si driverele pentru motoare (3x DM556) + spindle brushless (200W chinezesti) cu set de pense ER11(parca) + ESC-ul lui - daca e cineva interesat pot sa le vand o data cu masina. Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 tinand cont ca mai este de munca ,ofer 500 lei si transportul prin curier ,o zi buna . Link spre comentariu
rotten Postat Iulie 26, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 13 minute, mihaighe a spus: tinand cont ca mai este de munca ,ofer 500 lei si transportul prin curier ,o zi buna . Buna ziua, v-am raspuns via PM. Link spre comentariu
Zoltanh Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Buna ziua, Spindle-ul + pensete + ESC = cat este pretul. Multumesc. Link spre comentariu
rotten Postat Iulie 26, 2022 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2022 Acum 3 ore, Zoltanh a spus: Buna ziua, Spindle-ul + pensete + ESC = cat este pretul. Multumesc. Buna ziua 150 ron pt ce e in poza. carcasa ESC-ului si cea din spatele motorului au fost distruse cand mi-au fost livrate. ventilatorul motorului si elicea de ventilatie sunt refacute, 3D print din PET-G pensele si piulitele sunt adunate din mai multe seturi, din care am selectat ce era mai bun / concentric Link spre comentariu
stereobit Postat Iulie 26, 2022 Partajează Postat Iulie 26, 2022 Buna ziua, Am lasat MP. Multumesc. Link spre comentariu
Zoltanh Postat Iulie 30, 2022 Partajează Postat Iulie 30, 2022 Am primit pachetul. Totul este conform descrierii. Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum