Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema difuzor

Vizitator blendereu

Postări Recomandate

magnatul are hpf si lpf variabil iar sn-ul mai mare cu cativa db fata de blau(desi cam insesizabili)parerea mea e ca diful ala nu duce 200w,la puterea asta scoate fum-pe el scrie 100w :rolleyes: (sa ma corecteze cineva,daca gresesc)daca faci incinta dupa ureche,e cam nasol,adica sansele reusita/esec sunt subunitare(dar mai exista si compromisuri)oricum,si pt 100w trebuie sa prepari un pic masina,de la bass o sa vibreze multe chestii(de ex manerele portierelor,depinde si de masina),care vor produce un sunet deranjant(gen distorsiuni)oricum pt amp trebuie sa tragi fire groase de la baterie,si langa amp sa pui ori un cond mare(~0,5F,cred ca merge si mai mic) ori o baterie de condesatori,care sa insumeze ~0,5Fmai citeste/pune intrebari pe la sectiunea auto sound,mai ales in legatura cu amplificatorul,modificari me masina etcnu te grabi sa cumperi amplifiactorul,mai asteapta niste sfaturi(inclusiv despre alte modele)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ddeliciu

4

• Dr.L

2

• pitbull_bog

1

• ratza

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări