Vizitator blendereu Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 sal..am luat difuzorul din germania...acu vreo 2 ani...in fine..el se aude destul de bine montat pe 1 statie...acuma eu vreau sa`l montez in masina...din ce imi recomandati sa faci cutia? din PAL ? sau..alea rotunde se fac din fibra din ce? ..difuzorul are o problema..ce imi recomandati sa`i fac..vedeti in poza despre ce e vorba...as vrea sa imi spuneti ce dimensiune trebuie sa aiba cutia..pt acest difuzor..ce filtru sa folosesc...si ce tub de bas sa montez !incita...etc.. Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 O chestie asemănătoare am păţit şi eu. Pui puţin superglue în centrul boţiturii şi lipeşti un fir de aţă neagră. Laşi să se usuce bine şi pe urmă tragi de fir cu blîndeţe. Îl tai cu o lamă pe urmă şi răzuieşti cu grijă locul unde ai pus superglue. Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Incearca mai intai cu aspiratorul dat pe cea mai mica treapta de "sugere" :smt005 si ii dai treptat putere pana reusesti sa scoti dustcap ul inafara. :yawinkle: Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Mah cutiile alea rotunde se fac din carton presat(ca trabantu) cel putin astea uzuale din comert! alea mai scumpe ar fi din alte chestii facute, daca vrei sa faci subwoofer si cred ca asta vrei sa faci avand in vedere dimensiunile dif, merge f bine una rotunda dar.......daca o gasesti gata facuta e f bine, yo mi-am facut una hexagonala din pal, se aude f bine..........pui pal de 1mm si......bagi ceva absorbant fonic innauntru......!Cel mai bine e sa.........pui un filtru de bass activ....ala il setezi cum vrei tu, ca si sattzie pui si tu cat duce difu.......si cutie ca sa primesti masurile iti trebe parametri de la dif, le gasesti pe net daca e cunoscutBAFTA, sa ne aratzi si noua ce sub ti-ai facut dupe ce il termeni ! Link spre comentariu
Vizitator blendereu Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 mersi mult pt sfaturi...dar mai trebuie sa pun filtru..pe difuzorul de subwofer ? nu are statia? Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 neah, statia nu are, numai daca iei op statie anume pentru subwoofer cu toate panaramele incorporate, dar mai bin iesi daca le pui tu, nah......vezi sa pui filtru innainte de statie, direct de la semnal......dar ai tu o satatie? sau esti tentat sa iti iei? Mai bine iei un kit, il ansamblezi tu in cotie, si iesi mai ieftin......Bafta ! Link spre comentariu
Vizitator blendereu Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 pai nu am ...acuma caut...imi recomanzi 1 statie? dar..sa nu fie prea scumpa....pt casa am 1 statie puternica....dar pentru masina inca caut... Link spre comentariu
Vizitator blendereu Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 ce fel de kit mai multe detali...te rog Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 nu fa posturi duble. Ai un buton edit :axe: Link spre comentariu
Vizitator blendereu Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 ok...nam stiut Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 kit pentru subwoofer , are toate piselele, numai tu tre sa mai lipesti cateva dintre ele, sa pui trafu, radiatoruVezi pe un site sau pe.....la un magazin ......cu electronice......Kitul pracitic e ceea ce gasesti inttr-o statie, toate componentele mai putin traf si radiator, dar de traf nu ai nevoie daca o sa alimentezi de la masina, iti iei un kit care sa fie alimentat la 12 -14 V, spor la treaba si la cautat, daca mai ai intrebari nu ezita sa intrebi ! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 kit pentru subwoofer , are toate piselele, numai tu tre sa mai lipesti cateva dintre ele, sa pui trafu, radiatoru Vezi pe un site sau pe.....la un magazin ......cu electronice...... Kitul pracitic e ceea ce gasesti inttr-o statie, toate componentele mai putin traf si radiator, dar de traf nu ai nevoie daca o sa alimentezi de la masina, iti iei un kit care sa fie alimentat la 12 -14 V, spor la treaba si la cautat, daca mai ai intrebari nu ezita sa intrebi ! la tensiunea aia scoate 10-15w,pe sarcina de 4 ohmi,dist 0,1%,amplificator in punte!pt sw e cam putin poti folosi un tda1562q drept amplificator(scoate 50w in aceleasi conditii,are ridicator incorporat),mai pui un filtru activ trece jos(pe la 100-200hz),eventual si un trece-sus(anti frecvente subsonice,pe la 30hz),un potentiometru de volum,mufe,radiator si o carcasa-asta e statie de sw despre amp cu tda1562q pt filtre,cauta la accesorii audio(cauta si crossover,e cam acelasi lucru,face ce vrei tu) Link spre comentariu
Vizitator blendereu Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 mersi mult!!! http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... Rock_4000/ sau http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... ial_Mk_II/ ce parere aveti se merita sa`mi iau 1 din cele 2 stati pt masina? care credeti k este mai buna..in limita la 250 ron ..sunt multe akl pe site..dar eu nu prea ma pricep PS: difuzorul meu din poza..merge sa`l fac subwoofer ..? sau imi trebuie si alt difuzor..PAL am.vatelina am...deci as avea din ce sa fac carcasa...daca iau una din cele 2 stati..nu mai trebuie filtru pe difuzor nu? Link spre comentariu
ddeliciu Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 asta ar fi cea mai buna http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... ial_Mk_II/ ca o poti pune si in punte, adica din stereo o faci mono la putere dubla Din cate am vazut are si filtru in 12-80 hz, merge pentru subwoofer, acuma depinde si difuzorul tau ce putere suporta, asta in punte scoate cam 150-180 w, daca duce difu tau atata merita sa o cumperi, daca nu tre sa o folosesti pe 2 canale si al 2 lea canal sa il lasi liber sau sa il bagi in altceva, din cate am vazut difu tau are max 200 w, si nominala 100 deci mere bine pe un canal, mere si in pune cu coinditia sa nu dai tare ca iti sare membrana Link spre comentariu
Vizitator blendereu Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 ok mersi mult...o so cumpar pe asta http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... ial_Mk_II/ sa vad cutia cum o rezolv..nu am gasit parametri pe net:( so fac dupa ochi sau? PS : http://www.be-loud.ro/produse/Amplifica ... Rock_4000/ merge 4 ohmi, in punte: 1 x 200W RMS ... la putere e mai mare putin aia magnat si e dif de 10 ron intre ele...dar parca mai multa incredere am in Blaupunkt Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum