fcon Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 Solicit ajutor pentru realizarea a 4-5 bucati cablaj imprimat simplu (fata cablata/fata piese) dupa o schema cu 2xCI 8 pini. Este vorba de un preamp phono simplu, cu doua etaje. L-am realizat pe placa test si as dori sa il transpun pe cablaj imprimat, insa am o munca ce imi ocupa tot timpul, relativ departe de casa. Multumesc... Link spre comentariu
PINTI Postat Iunie 28, 2022 Partajează Postat Iunie 28, 2022 (editat) Nu postati si o schema electronica a montajului? Nu avem schema, nu va putam ajuta cu realizarea cablajului. Editat Iunie 28, 2022 de PINTI Link spre comentariu
fcon Postat Iunie 28, 2022 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2022 (editat) Corect! Aceasta este schema preampului... unul dintre canale! Practic, am testat schema utilizand un CI pe canal, cu soclu, pentru a testa mai multe operationale (833, 2134, 5532, TL072/82); schema arata cate 1/2 din cele doua CI si nu toti pinii unui integrat (1-8)... Editat Iunie 28, 2022 de fcon Link spre comentariu
andrade Postat Decembrie 13, 2022 Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Ti l-a facut cineva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum