Vizitator andreid Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 Salut,Caut un multiplexor CMOS care sa aiba iesiri in impedanta mare (HiZ) - vreau sa poata fi separat de restul montajului. Puteti sa-mi recomandati ceva?Multumesc. Link spre comentariu
yo5oqa Postat Februarie 3, 2005 Partajează Postat Februarie 3, 2005 CD 4051, 4052, 4053, 4067, 4097 - depinde cite intrari/iesiri vrei; ...si poate ca ar mai fi si altele - eu cu astea am lucrat Link spre comentariu
Vizitator andreid Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 Stie careva un astfel de multiplexor digital? Link spre comentariu
niq_ro Postat Februarie 7, 2005 Partajează Postat Februarie 7, 2005 pai ti s-au indicat niste integrate CMOS...ce anume vrei sa faci? zi-ne aplicatia Link spre comentariu
Vizitator andreid Postat Februarie 8, 2005 Partajează Postat Februarie 8, 2005 E un mic montaj pentru un aparat foto digital care trebuie sa dea o frecventa care sa fie reglabila. Ideea este sa folosesc un numarator si MUX-ul e pt a selecta una din iesirile numaratorului in functie de frecventa dorita. Dar e nevoie sa izolez iesirea MUX-ului de restul circuitului...presupun ca se pot folosi si MUX-uri analogice dar ma gandeam ca la iesirea MUX-ului avand semnal digital ar trebui sa folosesc MUX digital. Link spre comentariu
Vizitator andreid Postat Februarie 10, 2005 Partajează Postat Februarie 10, 2005 A lucrat cineva cu un astfel de MUX digital? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum