zal Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Din pacate dupa ce ti-ai cumparat Z5500, mi-a venit si mie la reparat unul mort dupa o petrecere. Nu vreau sa te desamagesc, dar nu e mare scofala inauntru, adica partea de amplificare. Sint 7 TDA7294 din care 2 puse in punte ptr sub. Si exact astea au cedat din urmatoarele motive: alimentarea e de +/-33...35V, ceeace ptr amplifurile de pe sateliti e foarte bine, subul in schimb are dif de 8Ohmi iar la alimentare asta ii trebuia unul de 16Ohmi, sau o sursa mai mica (+/-25V) Toate canalele au deriva fata de masa de +300...450mV. Nu mai vorbesc de greutatea de a scoate placa dintre cele 2 radiatoare. Beleaua e ca TDA-urile respective sint mai bune decit cele de pe piata, ST originale, si acum ma chinui sa-i gasesc la fel, nu pocnitori. Ar fi putut chinezii sa puna si ei sigurante pe fiecare TDA, in felul asta ai mai fi putut folosi jucaria si fara un canal sa zicem. :axe: Asta e! Parerea mea e sa nu treci cu volumul de 50...60% daca vrei sa-l folosesti mai multi ani. Atentie ca trafo si TDA-urile stau alimentate permanent si in regim de st-by. Link spre comentariu
tendon Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Stiu ca nici un produs nu e perfect.....dar bine ca e reparabil. Nu ascult la mai mult de 50 % ca nu pot suporta regim continuu la volumul ala ... in fine pana la urma daca e sa o luam asa hai sa nu mai cumparam nimic deoarece toate au cate un neajuns. Se strica in cei 2 ani de garantie .... se schimba ce sa stricat sau se inlocuieste tot, daca se strica dupa garantie se ia altul si gata. numai bine Link spre comentariu
hugo Postat Decembrie 8, 2007 Partajează Postat Decembrie 8, 2007 Hmmm... pentru cand o sa-ti bata vecinii in teava... o pereche de casti care sa se "potriveasca" la sunet... DT770 Pro de la Beyerdynamic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum