tendon Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Salut Ce parere aveti de acest amplificator implicit de boxe ? sunt o "afacere" buna ? astept pareri multumesc P.S. Daca nu am postat unde trebuie cer scuze http://www.intervision.ro/produse.php Te rog sa fii mai atent unde p[ostezi pe viitor, aici se discuta despre constructia de amplificatoare. - Sorteh EDIT Link spre comentariu
Vizitator geokser Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Ai fi tentant sa spui ca da...in mai toate supermarketurile exista astfel de sisteme de la intervison....Un prieten si-a luat un astfel de sistem si dupa jumatate de an un difuzor de bass-medii freca, defapt s'a dezlipit "buletul" si freca memnrana pe el, apoi s'a dus amplificatorul dupa un satelit ,in urma unui scurt *nu are protectii),amplificatorul intra in limitare dupa ce trece potentiometrul de 50-55% din cursa lui, boxele nu fac fata la distorsiunile amplifcatorului, am incercat un test de basi si a inceput sa miroasa a bobina a ars dupa 1 minut avand equalizerul cu toate pe 0 (nu mai mult de 60% volum din amplificator), si colac peste pupaza la garantie a fost tratat ca un gunoi,nu ii s'a schimbat difuzorul de bas-medii si tot freca , l-au testat la garantie fara sursa de semnal ,intr-o camea de 4 pe 4 unde mai erau inca 10 persoane ,s-a folosti tunerul si nu s'a putut incerca sistemul, in cele din umra dupa multe scandaluri facute la supermarket (nu dau nume,sau daca vrei tu dau) i s'au dat banii inapoi pentru ca nu aveau cu ce sa ii schimbe sistemul.asa ca:| .Daca te iei dupa mine faci cum vrei :weedman: Link spre comentariu
tendon Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 In primul rand multumesc de Review. De asta am intrebat pe un forum care se ocupa cu asa ceva deoarece e tentant pretu si look'ul produsului si la asemenea "atuuri" trebuie sa fie ceva "necurat" la mijloc, prin urmare imi iau gandul de la acel produs. Si marketul de unde l-a achizitonat amicul tau face parte din lantul de magazine Cash&Carry am dreptate ? )Numai bine Link spre comentariu
matzah Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 pe cat posibil fereste-te daca vrei sa-l folosesti des la o anume putere, mai mult de 60-60%. Pur si simplu nu au viata lunga. Traful de alimentare e deseori subdimensionat, amplificatorul deseori consta intr-un integrat de duzina iar difuzoarele in sine ce sa mai spun. In plus is prea mari pentru a fi simple boxe de calculator/tv iar cum nu recomand sa le folosesti la volum mai mare, e o risipa de spatiu si deseori de bani. Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Sunt foarte bune la banii aia. Daca nu esti pasionat de scule sunt o buna alegere. Link spre comentariu
tendon Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Mi-am luat gandul de la sistem .... nu-mi place un lucru care sa faca ce zic eu ) "nu mai tare de 60% nu mai mult de nush cat timp" ....cu riscul de a cadea in stereotip cred ca o sa imi achizitionez un Logitech Z5500 si am rezolvat problema sunetului. Multumesc celor care si-au exprimat parerea.Numai bine la toata lumea. Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 teoretic pare o investitie buna z5500 , dar nu e .. suna , bubuie . e de firma , are design dar nu are medii .. 3/4 din ce e pe piata sistemeleor multicanal au gaura in frecventa . pe partea de medie joasa sau medie inalta .. Link spre comentariu
tendon Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Stiu ca nu e perfect dar la pretul lui ofera (parere proprie) un sunet calitativ la o putere deajuns de mare pentru o camera mare de apartament, astea sunt motivele pentru care intentionez sa il cumpar nu ca scrie pe el Logitech sau altceva. Eu as cumpara un sistem de boxe standfloor sau shelf dar imi trebuie amplificare pentru fiecare boxa si implicit un amplificator si daca se poate sa nu se arda in 2 luni (adica un amp. de calitate) si daca nu e prea mult un Woofer. Prin urmare nu cred ca pot gasi un asemenea sitem la un pret de 11 milioane si daca se paote si in 12 rate. Daca aveti alte pareri va rog sa le impartasiti.Numai bine! Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Poti gasi un HTP-2500 de la Pioneer(electrofun) la aproape 12 mil. Daca vrei ceva mai de "firma" mai adancesti un pic mana in buzunar si gasesti Denon DHT-1356XP(be-loud) la 15 mil. Link spre comentariu
tendon Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 2 Intrebari am :1) Amplificatoarele de la acele 2 sisteme de mai sus pot lua semnal dintr-o placa audio de PC? 2) Coboara wooferele alea asa jos ca wooferul de la Z 5500 ? (ascult destula muzica cu fregvente joase si as vrea sa fie redat cum trebuie)Eu intentionez sa cumpar un sistem audio care sa il atasez la PC.Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 daca vrei doar stereo,opteaza pt boxe si amplificatorde 11 mil gasesti chestii ok(nu brand)amplificatoare sh mai sunt si la sectiunea de vanzari,merita sa te uiti Link spre comentariu
tendon Postat Noiembrie 30, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 NU second hand oricat de bune sunt. Daca la 2 saptamani supa achizitionare se defecteaza? ce fac ? raman cu paguba. La un lucru cumparat din magazin am garantia (chiar daca la unele firme e ca si inexistenta sau fff proasta) am la mana un act legal de achizitionare. Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 30, 2007 Partajează Postat Noiembrie 30, 2007 Pioneer-ul se lauda cu 30-20000Hz, Denon-ul cu 30-25000Hz iar Logitech-ul cu 33-20000Hz. Avantajul Logitech-ului e ca are difuzorul subwoofer-ului mai mare: 25.4 fata de 16 la Denon(la Pioneer nu stiu).Puterea e mai mica la ambele fata de Logitech insa sincer nu cred ca e mai calitativa la Logitech(poate mai impresionanta... 10%THD). In ambele receivere poti intra cu semnal de la calculator(digital sau analog). Eu zic sa mergi pe Denon si nu cred ca o sa-ti para rau. Candva eram si eu inebunit dupa basssss, acum prefer sa aud si restul. Hm... conteaza mai mult calitatea decat cantitatea. Plus ca e mai versatil un receiver decat un sistem pentru PC. Asta nu inseamna ca nu e o alegere buna Logitech-ul. Pentru jocuri si filme e super ok insa pentru muzica...Bafta la cumparaturi. Link spre comentariu
tendon Postat Decembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2007 Citesc PREA multe lucruri de bine despre Z5500 si inclin spre a-l cumpara. Ca sa nu se creada ca il cumpar pentru ca e firma sau nustiu ce alt motiv va prezint motivele mele care bineinteles is personale si pot fi comentate.In primul rand e facut pentru PC (si console si alte alea), are iesit digitala (placa mea SBA 4 permite iesire digitala deci e un avantaj) dintre toate are difuzorul (wooferul) cel mai mare ca diametru prin urmare un bass mai bun, clar, profund etc. , are putere mare (asta nu inseamna ca o sa il rup la volum ci la un volum mai mic,mediu calitatea v-a fi superioara), stiu ca nu are difuzoare destinate numai fregventelor inalte dar si in prezent detin un produs Logitech x530 care la fel nu are difuri speciale pt. inalte si sincer nu duc lipsa de inalte. Astea sunt in mare motivele care m-a face sa il cumpar avand la cunostinta ca nu e facut pentru muzica si ca unele intervale de fregventa sunt lipsa pe care sincer nici nu cred ca o sa le simt lipsa.inca astept parerile voastre, Numai bine la toata lumea Link spre comentariu
tendon Postat Decembrie 7, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2007 Salut, revin cu veste noua.. aseara mi-am achizitionat z 5500 digital. prima impresia a fost proasta inainte sa stetez placa audio si sistemul audio, a 2-a impresie a fost NO COMENT . "nenea" asta chiar stie sa darame, la volum maxim fara boost se aude clar si raspicat, vreau sa spun ca satelitii sunt asezati regulamentar in camera. Pentru cei care spun ca nu ar reproduce "inaltele" .... am dat 7% din Eq placii audio (SBA4) si s-a rezolvat problema pe deplin. Basul este asa cum se zvoneste in targ ... clar, puternic, de fidelitate. Pentru alte intrebari astept post'uri. Pentru incheiere... pentru cei care vor putere muzicala si claritate mergeti pe Z 5500 digital MERITA!!! (din punctul meu de vedere).Numai bine la toata lumea si LA MULTI ANI pentru cei pe care se numesc Neculai.P.S - daca din ce am scris ceva nu e cooerent intelegeti-ma ca abia m-am trezit ... inca am "ochii lipiti" ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum