Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Are cineva idee cum ,,fentează,, Aliexpress funcţia de antispam ?

Postări Recomandate

La 27.06.2022 la 1:34, validae a spus:

Ce naiba să mai fac să îi blochez, că marcarea ca spam văd că nu are efect ?

Editata o alta casuta de mail,perfect valida ,dar pe care sa n-o folosim deloc?Zic si eu...Pana la urma ,starea comenzilor o vedem din contul de pe ali !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cum am scris mai înainte, am umblat la setările contului şi am bifat iar dezabonarea de la oferte. De atunci nu am mai primit spam, deşi am mai făcut o comandă recent, care a şi ajuns de altfel.Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să nu-mi ajungă coletul, dar soţiei da.Era vorba de chestii mărunte, de exemplu un cap de chiuvetă cu leduri şi ceva rolă de tăiat prăjituri, care deşi n-au ajuns niciodată erau bifate deja ca şi confirmate.Asta a fost chestia cea mai ciudată, nici eu şi nici altcineva din familie nu bifase confirmarea, dar totuşi ele apar ca şi ajunse la destinatar.E clar că printre asiatici (că nu-s numai chinezi acolo) sunt şi jigodii, am citit şi recenzii negative, unde scria că s-a trimis cu totul altceva decât se comandase, că nu acceptau returnarea banilor, dar cred că eu am fost norocos, cel puţin până acum.Oricum, am redus drastic comenzile la ei, foarte rar mai iau ceva.Asta fiindcă multe din cele de acolo au apărut şi pe la noi, dar binenţeles, cu preţ triplu..

Link spre comentariu

Daca ai utilizare pt jucarii, e ok. Altfel, o sa zaca intr-un sertar pana la prima curățenie. Nu poti sa zici ca e țeapă, oamenii s-au straduit sa livreze ceva, in ciuda faptului ca nimeni nu le-a cerut. Fac si ei vanzare. Daca nu i-ar costa curierul la retur, i-as înțelege. Altfel, nu stiu care e socoteala pt coletele refuzate la plată. Probabil majoritatea platesc. 

Link spre comentariu

Amazonul a avut o epoca in care a facut asta, dar coletele veneau fara plata (nici nu exista plata la livrare pe la altii)! S-a considerat ca este reclama, nu au aparut explicatii de moment, pe urma nu m-a mai interesat subiectul, nu stiu cum s-a terminat, iar bunurile primite nu erau chiar cele mai ieftine produse ale lor!

Link spre comentariu

Probabil mizeaza pe clientii cu istoric la ei, si pe bunul simt al lor, mai ales ca sumele sunt mici. Nici eu nu am pățit asa ceva, dar cum se spune, toate au un inceput. 

Acum 33 minute, BRANCA a spus:

doru3160.E prima dată când aud de colete primite fără să le ceri!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, ionut120v a spus:

astea mi-au trimis de 50 ronDSCN3023.jpg

Acum ceva timp au anunțat la TV ca ultima țeapă - trimit colete în valoare mica, cu obiecte nesolicitate, supraevaluate. 

De obicei un membru al familiei îl ridica și achita contravaloarea crezând ca la comandat altcineva din familie. 

Link spre comentariu

Daca socotesti la pretul de piață jucariile alea, si mai adaugi taxele de transport, nu prea iese de o țeapă, nici macar de o găinarie. Doar au vandut o marfă care altfel ar mai fi zăcut o vreme pe la ei. Daca nu ar fi o practică, as fi admis ca e doar o greșeală. 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări