Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Selector audio-video

vikingul38

Postări Recomandate

Am ,,speaker control center'' in fapt un fel de mixer (cred) care are 2 intrari stereo si 6 iesiri....pe panou mai sunt 2 mufe jack mari pt casti si doua comutatore in 3 pozitii...Am renuntat la iesirile de difuzoare si la cele cateva rezistente de pe placuta de montaj si vreau sa fac un selector in fapt sa conectez la el : tv (cu semnalul stereo de la digi tv) , amplificatorul stereo (in fapt 2X tda 2030 ...asta e...) si dvd...sa nu mai umblu tot timpul prin spate cu mufe...ala mic vreau film cu desene pe dvd...dupa aia sotia vrea tv...eu prin spatele ,,sculelor'' vreau sa ascult muzica pe tv dar conectate la statie...sotia nu-i place cum se aude ca e prea mult bas...ehhhhDeci as avea cam vreo 3 mufe video si 6 mufe rca pt audio.....Ce trebuie sa am in atentie la constructie...ma refer mai ales la traseul de masa...in fapt vreau sa le comut cu acele 2 comutatore care am spus sunt duble cu 1-2-3 pozitii.Cutia e ecranata, e foarte eleganta...s-ar preta la asa ceva...micuta cam 15 / 10 cm si inalta de 5 cm in format pupitru...Revin....poate si cu o schema... :prayer: :rolleyes:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vikingul38

3

• zal

1

• Dr.L

1

Top autori în acest subiect

Sa inteleg ca pot avea probleme din comutator?????Pot spune ca e un comutator englezesc cu contacte ,,aurite''...sper sa n-am probleme...O sa pun mufe rca (tata) pe un panou mic pe spate si o sa leg toate masele acolo.....asa m-am gandit....nu sunt probleme daca sunt conectate toate masele la un loc (dvd, digi tv tv si amplif???)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări