ms123 Postat Iunie 26, 2022 Partajează Postat Iunie 26, 2022 Salutare, Sper sa fi postat unde trebuie ca nu stiu exact unde s-ar incadra. Caut sa cumpar un dimmer/variator de tensiune de mare putere care sa fie smart/controlabil de la distanta. Nu am gasit nimic ready-made din pacate dar am inteles ca s-ar putea face cumva cu raspeberry pi. Datele sunt asa: am 7 ventilatoare de 550W putere fiecare (conform specificatiilor). In acest moment sunt legate pe doua variatoare de la conex electronic, 3 cu 4: https://www.conexelectronic.ro/ro/surse-de-tensiune/21580-VARIATOR-DE-PUTERE-10-KW.html?search_query=Variator+de+putere&results=3 Am ales sa folosesc doua variatoare doar ca idee, pot fi puse toate doar pe unul singur. Ce intreb eu: este cineva care poate construi o solutie pentru mine in acest sens? Si daca da, care ar fi pretul total? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Iunie 26, 2022 Partajează Postat Iunie 26, 2022 cred ca in locul glumelor de la conex ar trebui folosit un convertizor de frecventa de 5Kw, care poate fi comandat in diverse moduri. depinde de distanta de la care doresti sa-l comanzi. presupun ca doresti sa variezi turatia ventilatoarelor!? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum