Pantilica Postat Iunie 23, 2022 Partajează Postat Iunie 23, 2022 Salutare,Detin doua boxe Behringer b2520 pro 550w 4 ohm. Vreau sa achiziționez un amplificator pentru ele de preferat un amplificator mai puternic pentru a evita clipping-ul care este mult mai periculos decât o putere mare rms dar fără distorsiuni,bugetul meu este de maxim 2000 de lei și am găsit următoarele amplificatoare dintre care vreau sa ma ajutați sa aleg unul.multumesc mult. Behringer EP EPX3000 Behringer EP KM1700 Behringer NX 6000 Behringer NX 3000 The t.amp E-1200 Behringer EP 4000 Behringer Epq2000 Behringer NX 3000d nu știu care este diferența dintre procesat și neprocesat dacă îmi poate explica cineva:). Behringer EPX 3000 Cam astea sunt,eu a-si merge pe NX-6000 pentru ca oferă multă putere și asa puterile astea sunt doar pe hârtie în realitate cine știe, mulțumesc și aștept și părerile voastre Link spre comentariu
Ady Y Postat Septembrie 13, 2022 Partajează Postat Septembrie 13, 2022 La 2000 lei ai multe optiuni pentru amplificatoare second hand departe de prastia chineza Berry (chiar si nou din magazin) ..dar si boxele sunt la fel ! Aceasta firma are numai specificatii mincinoase . Daca vrei boxe mai bune, orienteaza-te catre alta firma (Jbl, dB ,Ev, etc) . Un amplificator exceptional de bun ar fi Ecler seria DPA (1400, 2000) daca ai noroc sa gasesti intretinut si fara interventii , dar mai sunt cateva QSC pe sursa in comutatie cu puteri pe bune Link spre comentariu
Pantilica Postat Septembrie 15, 2022 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2022 La 13.09.2022 la 8:07, Ady Y a spus: La 2000 lei ai multe optiuni pentru amplificatoare second hand departe de prastia chineza Berry (chiar si nou din magazin) ..dar si boxele sunt la fel ! Aceasta firma are numai specificatii mincinoase . Daca vrei boxe mai bune, orienteaza-te catre alta firma (Jbl, dB ,Ev, etc) . Un amplificator exceptional de bun ar fi Ecler seria DPA (1400, 2000) daca ai noroc sa gasesti intretinut si fara interventii , dar mai sunt cateva QSC pe sursa in comutatie cu puteri pe bune La 6000 de lei cât am dat eu pe boxe b2520 pro ,amplificator ep4000 , mixer xenyx 802 plus cabluri ,nu "cred" ca găseam ceva mai bun pentru ca din câte am înțeles firme precum ev,mackie, fbt au făcut boxe în gama low cost deținută de behringer, sau poate ca doua ELECTRO VOICE ZLX 15BT ar fi fost o alegere mai buna , cine știe, acum oricum le am pe astea , plus ca la ce imi trebuie mie petreceri private de 10 ori pe an cu persoane cuprinse între 10 și 50 sunt suficiente, boxele au 550 w rms 4 ohm declarat de ei iar amplificatorul 950 w rms 4 ohm declarat de ei , am dat în boxe pana la clip și a mers asa toată noaptea iar boxele nu au pățit nimic. Link spre comentariu
Ady Y Postat Septembrie 15, 2022 Partajează Postat Septembrie 15, 2022 Ok..550w rms, ori cati ar fi , dar nu confundati calitatea sunetului cu "galagia" ! Multa lume tot vorbeste despre scule in principal sa fie cat mai puternice , dar putina lume apreciaza sunetul acela rafinat , care chiar si la 200w reali te incanta la maxim si nu iti trebuie mai mult .. de asta am dat exemplu acolo de un amplificator mai putin cunoscut dar cu un sunet de referinta . Behringer suna rece , la fel cum exista si unele amplificatoare mult mai scumpe ,dar care suna tot rece ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum