Dj_Dog Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 vreau sa imi iau si eu un monitor lcd peste vreo saptamana si as vrea niste sfaturi de la cei mai in tema de pe aici eu m-am cam oprit la urmatoarele 2 modele: 1) http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/be ... -inch-5ms/ 2) http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/ac ... inch-5-ms/ daca vreti sa propuneti altceva tineti cont de urmatoarele * diagonala 19 - 20 inchi ( de preferat wide) * timp de raspuns max. 5ms ( nu G2G sau alte prostii) si dot pitch nu mai mare de 0.258 mm - am un fix pe chestia asta :weedman: * buget 700-800 lei Va multumesc!!! Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Ia-ti un dell de 22" wide. Este pana in 10 mil si se vede superb pe el. Am avut o astfel de jucarie in ochi timp de cateva luni, pe vremea cand munceam la un prof in facultate.Dupa parerea mea merita, mai ales ca te poti uita "pe indelete" la filme stand la distanta destul de mare de el... Link spre comentariu
sofian Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 cumpara acer-ul ala chiar daca are MPR IIeu am acer de 15" de vre-o 4 ani si sunt multumit si acum de el,asa ca tot acer o sa-mi cumpar si eu Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 baga un ochi aici http://www.pccity.es/portadaCategoria.j ... goria=1048 sunt si alte magazine cu oferte mai bune(19" cca 150 wide) garantie 2 ani te costa in plus doar transportul(2 euro/kg cca 10 euro)pana in tara daca te inacnta ceva intra pe mess si vb Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 baga un ochi aici http://www.pccity.es/portadaCategoria.j ... goria=1048sunt si alte magazine cu oferte mai bune(19" cca 150 wide) garantie 2 ani te costa in plus doar transportul(2 euro/kg cca 10 euro)pana in taradaca te inacnta ceva intra pe mess si vbms mult manushule, da nu stiu daca se merita...daca e sa ma hotarasc te anunt pe mess Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 deci m-am hotarat la marca: ACER bugetul alocat 800 lei problema care intervine: nu ma hotarasc intre 20 inch si 22 inch diferenta de pret fiind destul de mica any sugestions? :drinkers: Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 hotaraste-te si ia un samsung acer ..... nu se compara si de ce vrei wide ? un 20 wide e ingust pe verticala un 20 format 4:3 e mare exemplu de monitor excelent : http://www.pcgarage.ro/monitoare-lcd/sa ... inch-8-ms/ Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 nici sa nu aud de samsung, am avut unul la serviciu si era prafe vb de unu de 19' un 940n parca, ii dadea clasa un lg tot de 19 cu aceleasi specificatiireferitor la cel propus de tine, tavi, nu ma "satisface" :weedman: are timp de raspuns mare, constrast mic pe langa acer, si puctul mare Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 3, 2007 Partajează Postat Decembrie 3, 2007 hmm la asemenea argumente nu mai am ce sa spun decat sa fiu bucuros ca iti iei acer macar asa am si eu o satisfactie :snakeman: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 3, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2007 atunci explica si mie d c este samsung-ul mai bun!!!in afara faptului ca e un brand name mai cunoscut ( brand mane-ul este 10-20% din valoarea produsului) Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 eu aş lua wide doar dacă aş şti că o să "bag filme" toată ziua...încolo... dot-pitch mic, viteză mare de afişare, şi eventual boxe încorporate (ştiu că sunt jalnice, dar uneori se iveşte nevoia...) Link spre comentariu
Tavi Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 pai ti-am spus , nu mai am ce argumente sa iti aduc daca ai avut tu un samsung la servici si era praf ....ia acer :supz: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Decembrie 5, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2007 pana la urma mi-am luat acer de 22nu regret alegera facutape o scara de la 1 la 10 eu i-as da nota 9multumesc tuturor pt ajutor Link spre comentariu
matzah Postat Decembrie 6, 2007 Partajează Postat Decembrie 6, 2007 am si o intrebare, nu vreau sa ofensez pe nimeni dar... care dintre voi "simte" cu adevarat diferenta intre un timp de raspuns de 10ms si unul de 5ms cand ochiul uman fiziologic vorbind abia incepe sa sesizeze asta de pe la 22-27ms in cele mai bune cazuri (din ce-mi aduc aminte). dot size-ul da, asta mai inteleg, unghiul de raspuns e iarasi tare "vizibil" dar pe asta cu timpul de raspuns n-am prins-o. Eu personal faceam misto de unii prin service care recunoaste monitoru' cu 5 si care cu 15. Pe aceasi cromatica scoasa (reglata cat de cat identic la amandoua), folosind prize cu impamantare calumea si departe de alte interferente eu personal n-am prea sesizat mai nimic, nici chiar pe secvente grafice de test, sau chestii miscandu-se super rapid. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 7, 2007 Partajează Postat Decembrie 7, 2007 cu un film ceva mai prost codat (cu artefacte) îţi dai seama de ce contează timpul de răspuns... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum