Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dif subbass: ce imi recomandati

Light_man

Postări Recomandate

Eu zic inca sa nu te apucui..asa am facut si eu cu unb qsl in incinta inkisa care in grafice arata nemaipomenit iar in realitate..doar..bubuiala.Zic sa astepti sa te ajute cineva care s-a jucat cu difuzoru.Si eu ma gandeam la hp15w dar..din pacate asta ma dezarmeaza intotdeauna..ma uit cum astept un raspuns 2 luni de la cei trecuti prin asta si nimic :(.Poate ne ajuta Dj DNA :d cu niste proiecte pt 15w..si band pass si bass reflex :d

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

12

• titro

5

• ReLLaXX

2

• djvas

2

Top autori în acest subiect

Domnule titro Am spus si imi mentin parerea despre kitul dumneavostra : E O PORCARIE ! si plus de asta mai si mintiti clientii ca are 50W/4ohm ! de unde domnule puterea asta ? In datasheet-u integratului srie clar 35W/4ohm la 36V cu THD10% !!!! Asha ca pana la 50 W e cale lunga si plus de asta poate explicatzi intregii lumi ce inseamna THD 10 % !!! mai scrie tot in catalog f=40Hz- 15 KHz ! Bunnnnn ...... departe domnule de HI-FI kitul tau ! O schema asemanatoare a fost si in tehnium si am construit-o personal si .... se auzea ca dracu !! Ma intrebai daca am primit schema ? Da o am ! O sa o caut sa o pun pe forum , cu tot cu cablaj si pozele care apar la tine pe site sa mai vada si altii si sa-si spuna parerea !Toata stima !

Apropo de putere vezi ca montajul mai are ceva pe partea de final nu doar integratul TDA 2030. Spune-mi te rog un exemplu de kit cu performante mai bune la acelasi pret si atunci ma inclin in fata ta. Cu stima
Link spre comentariu

ma apuc de treaba am gasit deja o cutie asemanatoare cu aia de la c&c si cred ca azi -maine ii gata.acu mai am o pobleme :sateliti as vrea ceva pe 2 cai cu mid de max 10" +tw de 1"(am deja 2 tw, mai fantoma ele(webb 4055) dar sunt multumit de ele) as vrea niste scheme pt ele si bineinteles niste pareri pt difuri .......si un cross activ poate imi recomandati ms anticipat

Link spre comentariu

Apropo de sistemul care se poate vedea in link-ul dat de tine... Doua-trei chestii de spus. Daca culoarea mochetei difera de la bas la satelit, e nasol. Daca calculam puterilor amplificatoarelor la 8 Ohm, cum de fapt ar trebui, obtinem de fapt alt sistem. :wink: Amplificatoarele alea chiar suna bine si chiar au rezerve mari de putere si probabil ca daca incintele sunt realizate bine ar putea face fata la aprox 350-400 de persoane. Dar cu mixerul ala as lucra doar daca nu ar exista absolut nici o alta solutie... Acolo pierde linia aia o caruta de puncte din partea mea...

Link spre comentariu

Linia nu mai e de actualitate.Pozele de acolo sunt orientative. In realitate incintele arata mult mai bine.Site-ul a fost facut in mare graba. In plus capacitatile mele de concepere de pagini web lasa mult de dorit (sa nu spun ca tind spre zero :) ) Oricum site-ul actual este http://www.proaudio.go.roAcolo vor aparea cat de curand si cateva linii de sonorizare profesionale la preturi foarte bune (si cu pozele reale ale incintelor :) )

Daca calculam puterilor amplificatoarelor la 8 Ohm, cum de fapt ar trebui, obtinem de fapt alt sistem. :wink:

Ai avea foarte mare dreptate daca incintele ar fi toate pe 8 Ohmi si daca ar fi puse fiecare pe cate un canal de la amplificator. In schimb la sistemul respectiv basii erau pe 8 Ohmi si erau conectati in paralel pe amplificatorul pus in bridge iar satelitii erau pe 4 Ohmi. :wink:
Link spre comentariu

Satelitii aratau identici cu aia care folosesc difuzoare SAL. Caz in care sunt curios cum ti-au iesit la 4 Ohm. Si daca nu sunt aia, atunci poti sa-mi spui te rog ce difuzoare ai folosit?

Link spre comentariu

Am spus ca pozele erau doar orientative.Difuzoarele din acei sateliti erau o productie Oem a firmei Beyma si erau pe 4 Ohmi. Din pacate stocul pe care l-am avut din acele difuzoare s-a terminat si de aceea acea linie nu se mai produce.

Link spre comentariu

vezi ca unul e facut sa stea culcat pe o parte...(in caz ca nu ti-ai dat seama)la al doilea link sterge-i ultima parantezasi oricum difurile alea probabil is mai scumpe decat ce vroiai tu sa folosestiPt titro : schimba culorilea alea de pe site ca nu se potrivesc si textul e greu de citit

Link spre comentariu

Pt titro : schimba culorilea alea de pe site ca nu se potrivesc si textul e greu de citit

Multumesc pt sfat. De fapt culorile sunt ok dar nu stiu ce se intampla ca pe unele calculatoare nu se vede cum ar trebuii. Nu ma prea pricep la chestiile astea. O sa incerc sa fac sa se rezolve.
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

djvas kitul nu e o porcarie!!! eu l-am facut si sunt multumit de el !!!merge folosit pt un amp fara multe pretentii!!!! :) oricum dak nu ai boxe de putere prea mare nu are rost sa te complici cu altul mai complicat.........si la pretul la care era acolo.. :roll: ...na..io zic ca se merita :!:

Link spre comentariu

djvas kitul nu e o porcarie!!! eu l-am facut si sunt multumit de el !!!

merge folosit pt un amp fara multe pretentii!!!! :)

oricum dak nu ai boxe de putere prea mare nu are rost sa te complici cu altul mai complicat.........si la pretul la care era acolo.. :roll: ...na..io zic ca se merita :!:

si eu am facut kituri dinalea(era schema p'aici pe forum p'undeva)...

si..scot 35W, nu 50....

iar cat de bun este..mie mi-au placut mai mult decat TDA7294....(adica un kit dinasta,in punte in comparatie cu 7294) , nu stiu...parca sunetul era mai ..cald decat la 7294...

cu toate astea, NU imi place kit-ul ala...,sunt de acord cu ce a spus djvas despre el...(cei pt care l-am facut l-or placut totusi)

trebuie mare atentie la izolarea fata de radiator,si la faptul ca NU are protectie la scurtcircuit....(parca stiam ca nu are, iar pana sa imi dau seama de asta am ars vreo 2 finali... :x )

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări