Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dif subbass: ce imi recomandati

Light_man

Postări Recomandate

intai de toate salutari tuturor membrilor, tot respectu pt voi! :o as vrea sa imi fac un subbass dar nu ma pot hotari ce dif sa folosesc :? :Paudio HP-12W sau HP-15W. As vrea ii pun un filtri activ de 12dB, iar domeniul de fregv. ar fi 30-100(125)Hzsi inca o treaba... ce amplif sa folosesc pt el(poate imi dati vre-un link cu ceva kituri).As vresa folosesc asta :http://www.candc.home.ro/kituri.htm, cred ca ar fi destul pt o camera de 3x4m astept sfaturi....si....multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Light_man

12

• titro

5

• ReLLaXX

2

• djvas

2

Top autori în acest subiect

si inca o treaba... ce amplif sa folosesc pt el(poate imi dati vre-un link cu ceva kituri).As vresa folosesc asta :http://www.candc.home.ro/kituri.htm, cred ca ar fi destul pt o camera de 3x4m

kitu ala mi se pare o prostie ! vezi ca Vasile face kituri meseriase
Link spre comentariu

Domnule DjVas de ce vi s-ar parea acel kit o "prostie"??Sunteti un electronist cu experienta, ati primit cumva schema si ati studiat-o si i-ati gasit neajunsurile, vi se pare ca este la suprapret sau care ar fi motivul afirmatiei dumneavoastra?Deci sunt foarte deacord ca acel kit este total nepotrivit pentru aplicatia la care doreste Light_man sa il foloseasca, de aceea i-am trimis si un mp si i-am recomandat sa il contacteze pe Vasile pt un kit mai puternic, dar de aici pana la a afirma ca "acel kit este o prostie" este cale lunga. Deci acel kit este un modul de 2x50 W /4 Ohm care are posibilitatea de a se cupla in bridge functionand astfel in modul 1x100W / 8 Ohmi. Este ideal pentru construirea de sisteme 2.1 de putere mica pt calculator. La pretul la care este nu prea cred ca se gaseste ceva mai bun.Deci inca o data domnule DjVas, va rog ca atunci cand afirmati ceva sa aduceti argumente pentru ca altfel posturile dumneavoastra nu au nici o valoare. Toata stima

Link spre comentariu

Domnule titro Am spus si imi mentin parerea despre kitul dumneavostra : E O PORCARIE ! si plus de asta mai si mintiti clientii ca are 50W/4ohm ! de unde domnule puterea asta ? In datasheet-u integratului srie clar 35W/4ohm la 36V cu THD10% !!!! Asha ca pana la 50 W e cale lunga si plus de asta poate explicatzi intregii lumi ce inseamna THD 10 % !!! mai scrie tot in catalog f=40Hz- 15 KHz ! Bunnnnn ...... departe domnule de HI-FI kitul tau ! O schema asemanatoare a fost si in tehnium si am construit-o personal si .... se auzea ca dracu !! Ma intrebai daca am primit schema ? Da o am ! O sa o caut sa o pun pe forum , cu tot cu cablaj si pozele care apar la tine pe site sa mai vada si altii si sa-si spuna parerea !Toata stima !

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

ute aici Fs (Hz) 34.0 Re (Ohm) 6.0 Sd (sqmt) 0.0855 Qms 2.74 Qes 0.6 Qts 0.49 Vas (lt) 254.26 Mms (gr) 85.38 Bl (T/m) 13.66 Xmax (mm) 3.0 Xmax Peak (mm) 23.0 Le (mH) 0.94 Hvc (mm) 15.7 Hag (mm) 7.0 Cms (µM/N) 201.28 N0 (%) 1.69

Link spre comentariu

mi-am facut ros de bassboxpro6 si am facut un proiect....pt HP15-W dupa ce am dat pe optim mi-a iesit o cutie inchisa de aprox. 65l cu tipical fill.acuma eu as vrea sa imi fac ceva vented si am acasa o cutie de 63l(paralelipipedica) si ma intrebam daca as putea sa o transform intr-un vented box....ce venturi i-ar fi necesare??? aspept sfaturi cat mai multe

Link spre comentariu

deci :lol: rezultatul jocului cu bassbox 6 ar fi: un paralelipiped de 60L acordat la 49.84Hz (tub de 13,7mm diam si 20 cm lungime).asa....acum am vazut io ceva acolo: "maxim acoustic power: 117dB-SPL at 1 m" ...........nu`s expert da cred ca ii bini, nu??? :roll: in curand ma voi apuca de constructia cutiei, dar sa mai fac si niste sateliti (de fapt o pereche de boxe fullrange, parac asa se zice :? ) de vreo 70-100w(fregv. 70hz-18kHz). pe doua cai, ce imi recomandati pt un sunet clar si de calitate (planuri, difuri, orice imi poate fi de ajutor) sper ca nu v-am plictisit :oops: cu intrebarile mele :lol:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări