Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta ML TL pentru Fostex FE167E

dividivus

Postări Recomandate

Intre timp am terminat montarea placii din spate si a difuzoarelor.

Am montat suruburile in MDF cu ajutorul celor doua piulite, inainte in gaura am pus adeziv epoxidic pentru o fixare mai buna.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dividivus

16

• felixx

9

• radue

3

• ratza

2

Top autori în acest subiect

Am montat difuzorul.

Posted Image

Am lipit cu adeziv cele doua suruburi din colt care se afla sus (acestea la ambele incinte au crapat cand am insurubat surubul)

Posted Image

Incintele aproape terminate: am scos cabul pentru difuzoare peste port pt ca vreau sa cumpar niste picioare din cauciuc pentru incinte -- se vand ca si opritor usa -- au 2,5 cm inaltime si dupa asta o sa dau o gaura in peretele inferior spre spate si acolo o sa trag cablul afara. daca gasesc ceva conectori de calitate atunci voi da gaura pe peretele din spate, pana atunci asa o sa fie.

Posted Image

Pentru etanseitate o sa pun banda autoadeziva folosita pentru etansarea ferestrelor atat pe peretii laterali si superior/inferior cat si pe cel din mijloc si cele oblice.

Posted Image

Va fi vopsit cu asta:

Posted Image

Mai trebuie sa fac in asa fel incat magnetul difuzorului sa-se sprijine pe peretele despartitor (banuiesc ca sa rigidizeze si mai mult sasiul difuzorului), sa finisez exteriorul si sa vopsesc, dar astea mai pot astepta, momentan am alta treaba, intre timp rodez difuzoarele. Ceea ce priveste sunetul: si asa deja imi place, vocile sunt clare, bassul este foarte stramt (o sa masor pana unde coboara), are un soundstage de invidiat. Am si destule inalte, ma gandesc ce poate sa-se schimbe daca mai pun si material fonoabsorbant.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări