Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nokia 2630 - se poate debloca sau nu?

ratza

Postări Recomandate

Tocmai am luat un Nokia 2630 cu gîndul să i-l fac cadou nevesti-mii de Moş Nicolae. Partea proastă e că am uitat s-o întreb pe vînzătoare dacă e deblocat sau nu (şi aşa abia rupea engleza) şi am avut parte de surpriză la hotel, cînd am încercat să bag SIM-ul meu. Evident că era codat. Ştie careva dacă se poate decoda sau nu? Am căutat pe net de mă dor degetele şi n-am găsit nimic.E codat pe T-Mobile şi deocamdată n-am IMEI-ul la îndemînă că l-am lăsat la hotel.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

7

• oblio

3

• MihaiGSM

2

Top autori în acest subiect

Nu contează dacă pe IMEI sau nu. Ştiam că DCT4 pot fi decodate şi aşa, numa' că ăsta e DCT4+ şi e altfel securizat. Deci se poate. Ştii şi un preţ aproximativ?

Link spre comentariu

Se decodeaza, :yawinkle: insa nu pe baza de imei

Unlock solution for latest DCT4PLUS phones available!All the latest DCT4PLUS phones with new lock are supported:- 2610b- 2760- 2630- 1200 etc.The solution can lock to network also. The older DCT4PLUSmodels are supported too. Standalone, no need of internetor logs, it's unlimited. Operation time ~ 20 sec.Unlock method: flash patch.Solution does not need patch files and no need to flashspecific version of the phone - works on all versions.Supplied hardware: F1 box, 10 - 8 pin adapter, Diamond donglePrice: 5000 Euro

aprox 30--40 ron

Dupa ~500 telefoane decodate, o sa-ti recuperezi investitia :smt003@ratza, nu stiu pe nimeni in Ro sa fi cumparat solutia de mai sus, deci mai ai 2 variante: ori il decodezi pe IMEI/OPERATOR(nu se renteaza), ori astepti vreun update la unul din boxurile clasice folosite in service-urile GSM...
Link spre comentariu

ori il decodezi pe IMEI/OPERATOR(nu se renteaza), ori astepti vreun update la unul din boxurile clasice folosite in service-urile GSM...

Păi vreau să-l decodez pînă cel tîrziu 5 decembrie.
Link spre comentariu

ori il decodezi pe IMEI/OPERATOR(nu se renteaza), ori astepti vreun update la unul din boxurile clasice folosite in service-urile GSM...

Păi vreau să-l decodez pînă cel tîrziu 5 decembrie.
Daca e codat pe T-mobile UK, costa peste 50 euro si dureaza peste trei zile obtinerea codului :axe: Deci, mai bine asteapta...
Link spre comentariu

Pai nu-l am acum. Ţi-l dau diseară pe la opt, cînd ajung la hotel.EDIT:Scuze de întîrzîiere, am fost prin oraş la cumpărături. Iaca şi IMEI-ul inculpatului: 35699801197761.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări