ratza Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Tocmai am luat un Nokia 2630 cu gîndul să i-l fac cadou nevesti-mii de Moş Nicolae. Partea proastă e că am uitat s-o întreb pe vînzătoare dacă e deblocat sau nu (şi aşa abia rupea engleza) şi am avut parte de surpriză la hotel, cînd am încercat să bag SIM-ul meu. Evident că era codat. Ştie careva dacă se poate decoda sau nu? Am căutat pe net de mă dor degetele şi n-am găsit nimic.E codat pe T-Mobile şi deocamdată n-am IMEI-ul la îndemînă că l-am lăsat la hotel. Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Se decodeaza, :yawinkle: insa nu pe baza de imei Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Nu contează dacă pe IMEI sau nu. Ştiam că DCT4 pot fi decodate şi aşa, numa' că ăsta e DCT4+ şi e altfel securizat. Deci se poate. Ştii şi un preţ aproximativ? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 aprox 30--40 ron Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Mersi. ****-* ****** **-** de telefon. Mai bine îl cumpăram din ţară şi tot acolo ieşeam. Aşa e cînd se grăbeşte omu'... Link spre comentariu
oblio Postat Noiembrie 28, 2007 Partajează Postat Noiembrie 28, 2007 Se decodeaza, :yawinkle: insa nu pe baza de imei Unlock solution for latest DCT4PLUS phones available!All the latest DCT4PLUS phones with new lock are supported:- 2610b- 2760- 2630- 1200 etc.The solution can lock to network also. The older DCT4PLUSmodels are supported too. Standalone, no need of internetor logs, it's unlimited. Operation time ~ 20 sec.Unlock method: flash patch.Solution does not need patch files and no need to flashspecific version of the phone - works on all versions.Supplied hardware: F1 box, 10 - 8 pin adapter, Diamond donglePrice: 5000 Euro aprox 30--40 ronDupa ~500 telefoane decodate, o sa-ti recuperezi investitia :smt003@ratza, nu stiu pe nimeni in Ro sa fi cumparat solutia de mai sus, deci mai ai 2 variante: ori il decodezi pe IMEI/OPERATOR(nu se renteaza), ori astepti vreun update la unul din boxurile clasice folosite in service-urile GSM... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 ori il decodezi pe IMEI/OPERATOR(nu se renteaza), ori astepti vreun update la unul din boxurile clasice folosite in service-urile GSM...Păi vreau să-l decodez pînă cel tîrziu 5 decembrie. Link spre comentariu
oblio Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 ori il decodezi pe IMEI/OPERATOR(nu se renteaza), ori astepti vreun update la unul din boxurile clasice folosite in service-urile GSM...Păi vreau să-l decodez pînă cel tîrziu 5 decembrie.Daca e codat pe T-mobile UK, costa peste 50 euro si dureaza peste trei zile obtinerea codului :axe: Deci, mai bine asteapta... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 E pe T-Mobile Germania. L-am luat chiar din reprezentanţă de la nemţi. Link spre comentariu
oblio Postat Noiembrie 29, 2007 Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Da-mi IMEI-ul, vreau sa verific ceva... Link spre comentariu
ratza Postat Noiembrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2007 Pai nu-l am acum. Ţi-l dau diseară pe la opt, cînd ajung la hotel.EDIT:Scuze de întîrzîiere, am fost prin oraş la cumpărături. Iaca şi IMEI-ul inculpatului: 35699801197761. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2007 Morţii lui de telefon, nu decodează nimeni aşa ceva în Sibiu, iar bulangii de la T-Mobile vor "doar" 99.50 euro pentru cod. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum